Trabzonspor’dan bomba transfer! Genç golcüyle anlaşma sağlandı
Shakhtar Donetsk’te forma giyen 23 yaşındaki Ukraynalı golcü Danylo Sikan, Trabzonspor’la anlaştı.
Yayınlanma:
Trabzonspor'un, Shakhtar Donetsk forması giyen 23 yaşındaki Ukraynalı golcü Danylo Sikan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Ukrayna Milli Takımı’nın da formasını terleten Sikan, bu sezon Shakhtar Donetsk’te 18 maçta görev aldı. Bu maçlarda toplam 940 dakika sahada kalan genç forvet, 4 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.
Sikan, geçtiğimiz sezon Shakhtar ile 42 maçta 2 bin 868 dakika süre alarak dikkat çekici bir performans sergiledi. Bu süreçte, 16 gol ve 5 asistlik katkısıyla takımının önemli isimlerinden biri oldu.
23 yaşındaki potansiyelli oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gösteriliyor.
Kaynak:A Spor
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum