Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a yapılan eleştirilere böyle yanıt verdi! "Al bakalım 3 tane forvet..."

Trabzonspor'un eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu, Uğurcan Çakır'ın performansı için konuştu.

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ile "Spor Gündemi" adlı programda bordo mavili takıma dair değerlendirmelerde bulundu.

Hamdi Zıvalıoğlu, son dönemlerde eleştiri oklarını hedefi olan ve Kayserispor maçında yediği gole tartışma konusu olan Uğurcan Çakır için konuştu.

"3 tane çok iyi forvet al, bak bakalım..."

Uğurcan Çakır'ın şampiyonluk dönemindeki performansını hatırlatan Zıvalıoğlu, "Uğurcan'ın performansı sadece kendisiyle alakalı değil. Takımın problemli zamanlarıyla da alakalı. Ligde zaten bir olay yok. Savunayım diye demiyorum ama Uğurcan iyi bir kaleci. Yok etmemek gerek. Böyle bakarsak çok fazla oyuncu elimizden gider. 3 tane çok iyi forvet al, bak bakalım Uğurcan'ın performansı nasıl yukarı çıkıyor. Bunun kurgusunu yapamadığın müddetçe kaleci de sorun yaşar, diğer futbolcun da yaşar" dedi.

ugurcan-cakir.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor