Trabzonspor - Karagümrük kupa maçı seyircili mi seyircisiz mi?

Trabzonspor ile Fatih Karagümrük arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçı ile ilgili olarak "maç seyircili mi seyircisiz mi, Trabzonspor'un cezası kupada geçerli mi" sorularına cevap aranıyor. Detaylar haberimizde.

Trabzonspor - Karagümrük kupa maçı seyircili mi seyircisiz mi?

Süper Lig'de 2-1'lik Kayserispor galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor ile Karagümrük arasında 24 Nisan Çarşamba günü 20.30'da Papara Park'ta oynanacak olan mücadeleye kısa süre kala maçın seyircili mi seyircisiz mi oynanacağına dair araştırmalar yapıyor.

parapa-park.jpg

Trabzonspor - Karagümrük maçı ile ilgili olarak internet üzerinden en çok arama yapılan konuların başında "Maç seyircili mi seyircisiz mi, bilet fiyatları ne kadar" geliyor.

Bordo mavili takım, Fenerbahçe maçındaki olaylardan ötürü 6 maçlık ceza almış ve yapılan itiraz sonrası bu ceza 4 maça düşürülmüştü.

Trabzonspor - Karagümrük kupa maçı seyircili mi, seyircisiz mi?

Trabzonspor'un aldığı 4 maçlık seyircisiz oynama cezası sadece lig maçlarında geçerli. Bu nedenle Trabzonspor ile Karagümrük arasındaki Türkiye Kupası yarı final maçında bordo mavili taraftarlar tribündeki yerini alabilecek.

ts-kupa.jpg

Trabzonspor - Karagümrük maçı bilet fiyatları ne kadar?

Vip Platinium B Blok - ₺2.500,00
Vip Platinium A-C - ₺2.000,00
Vip Gold - ₺1.500,00
Vip Silver - ₺1.000,00
Batı - ₺300,00
Doğu - ₺200,00
Fırtına - ₺150,00
Kale Arkası - ₺100,00
Misafir Takım - ₺130,00

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor