Trabzonspor'un kupada rakibi Karagümrük! İşte muhtemel 11

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. İşte mücadele öncesi son gelişmeler ve Trabzonspor'un muhtemel 11'i.

Trabzonspor'un kupada rakibi Karagümrük! İşte muhtemel 11

Süper Lig'de 33. hafta mücadelesinde deplasmanda Kayserispor'u 2-1 ile geçen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor ile Fatih Karagümrük arasında 24 Nisan Çarşamba günü Papara Park'ta oynanacak olan müsabaka 20.30'da başlayacak.

Trabzonspor - Fatih Karagümrük müsabakası A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Şansalan düdük çalacak

Trabzonspor'un Karagümrük'ü konuk edeceği mücadelede hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ve Süleyman Özay yapacak. 4. hakem ise Mehmet Türkmen olacak.

ts-2.jpg

Trabzonspor - Karagümrük maçı seyircili mi?

Trabzonspor'un PFDK'dan aldığı seyircisiz oynama cezası, sadece lig maçlarında geçerli. Bundan ötürü Trabzonspor ile Karagümrük arasındaki kupa müsabakası seyircili oynanacak.

Trabzonspor'da tek eksik var

Bordo mavililerde sakatlığı bulunan Hüseyin Türkmen dışında Karagümrük maçı öncesi eksik bulunmuyor.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Trabzonspor'un Karagümrük maçında Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Bardhi, Visca, Fountas, Pepe ve Enis Destan 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber