Karaman Trabzonspor'da yaşadığını anlattı

"Sana ait olmayan bir parayı gönül rahatlığıyla kullanabilme vicdanına sahip insanların yönettiği bir Türk futbolundan bahsediyoruz

Karaman Trabzonspor'da yaşadığını anlattı
Trabzonspor'un efsane isimlerinden biri olan Teknik Direktör Ünal Karaman, Trabzonspor'da çalıştığı dönemde yaşadığı bir olayı anlattı.

Türk futbolunun sorunlarından ve borçlanmalardan bahseden Karaman bordo mavili takımda en son görev yaptığı dönemde yabancı futbolcularla yaşadıklarını dile getirdi.

Borçları silmek için uğraştıkları dönemden bahseden Karaman " Trabzonspor'da en son benim görev yaptığım dönem içerisinde 180 milyon kulüp borcu var. Silelim diyorsunuz, eldeki yabancılardan gönderelim diyorsunuz, oyuncularla konuşuyorsun alacaklarını yarıya indiriyorsun, anlaşma yapacağım diyorsun bakıyorsun başka bir transfer özel uçakla gelmiş. Oyuncu bunu görünce, yahu hocam sen bize paramız yok diyorsun, alacağımızı yarıya indirip anlaşalım ayrılalım diyorsun, küçülelim diyorsun bu ne alaka diyor. Şimdi Trabzonspor Kulübü yanlış hatırlamıyorsam 750 milyon civarı borçlardan bahsediliyor. Arkadaşlar, hangi sistem, hangi yapılanma, hangi kulübü düşünme. İşin tamamı, işin özü futbol şov boyutuyla sana ait olmayan bir parayı gönül rahatlığıyla kullanabilme vicdanına sahip insanlar yöneten bir Türk futbolundan bahsediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler