Süper Loto çekiliş sonucu - Süper Loto sonuçları

Geçen hafta devreden Süper Loto sonuçları belli oldu

Süper Loto çekiliş sonucu - Süper Loto sonuçları

Her hafta büyük bir ilgi gören Milli Piyango'nun gerçekleştirdiği Süper Loto çekilişi bu hafta ikramiyenin devretmesi nedeniyle daha büyük ilgi görmüştü. Bu haftanın Süper Loto sonuçları da belli oldu

Geçen hafta 3 Milyon 137 Bin 715 Lira'ın devrettiği Süper Loto  bu hafta yine devretti. Süper Loto sonuçlarına göre şanslı rakamlar ; 2, 3, 7, 8, 19, 27 şeklinde oluştu. Bu sonuçlara göre 6 bilen olmadı ve 3. kez büyük ikramiye devretti. Büyük ikramiye 4 milyon 943 bin 942 lira oldu. 5 bilen 68 kişi 8 bin 264 lira kazanırken 4 bilen 4 bin 569 kişi de 132 TL'nin sahibi oldu

Süper Loto çekiliş sonucu - Süper Loto sonuçları

SÜPER LOTO'DA GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?
Süper Loto çekiliş sonucu - Süper Loto sonuçları


Milli Piyango tarafından yapılan çekilişe göre, geçen haftanın kazandıran numaraları 2, 3, 27, 51, 53 ve 54 oldu.

Süper Loto oyununun bu haftaki çekilişinde 6 bilen çıkmayınca, 3 milyon 137 bin 715 lira 1 kuruş haftaya devretti.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 5 bilen 63 kişi 8 bin 391 lira 25'er kuruş, 4 bilen 3 bin 233 kişi 175 lira 80'er kuruş, 3 bilen 59 bin 166 kişi 16 lira 55'er kuruş ikramiye alacak.

Çekilişte, 2 milyon 76 bin 207 lira 45 kuruş ikramiye dağıtıldı.

Hasılattan, KDV olarak 1 milyon 502 bin 512 lira 78 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 838 bin 871 lira 72 kuruş kamuya aktarılacak.


SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler