Trabzonspor - Fenerbahçe U19 yarı final maçı ne zaman, hangi kanalda?

Trabzonspor, U19 Elit A Ligi yarı final maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor - Fenerbahçe U19 yarı final maçı ne zaman, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Trabzonspor - Fenerbahçe U19 yarı final maçı ne zaman, hangi kanalda?

U19 Türkiye Şampiyonası play-off 1. turunda Beşiktaş'ı eleyerek yarı finale yükselen Trabzonspor, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki U19 Elit A Ligi yarı final maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğu araştırılıyor.

Trabzonspor - Fenerbahçe U19 yarı final maçı ne zaman?

Trabzonspor ile Fenerbahçe U19 takımları, 10 Mayıs Cuma günü (bugün) 20.00'de Antalya Arslan Zeki Demirci 2 Nolu Saha'da karşı karşıya gelecek.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan müsabakayı kazanan takım, Galatasaray - Samsunspor eşleşmesinin galibi ile finalde karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor - Fenerbahçe U19 yarı final maçı hangi kanalda?

Trabzonspor'un, U19 Elit A Ligi yarı finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceği müsabaka TFF Youtube kanalından izleyicilerle buluşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler