Trabzonspor'da flaş transfer iddiası! Pepe yerine o isim mi geliyor?

Trabzonspor'un Adama Traoreile yakından ilgilendiği iddia edildi.

Trabzonspor'da flaş transfer iddiası! Pepe yerine o isim mi geliyor?

Trabzonspor, gelecek sezonun kadro planlamasında hızlı adımlar atmaya devam ediyor.

Bordo-mavililerin transfer gündeminde sürpriz isimler yer alırken, son olarak Fulham'da forma giyen Adama Traore ile ilgilendikleri öne sürüldü.

Nicolas Pepe'nin yüksek maliyeti nedeniyle takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Bu durum, 28 yaşındaki Traore'nin Trabzonspor'a katılmasının önünü açabilir. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadrosuna katmak istediği fakat Mikel Arteta yönetiminde Arsenal'de beklenen performansı sergileyemeyen Pepe, 2023'te Arsenal'den ayrılarak Trabzonspor'a bedelsiz transfer olmuştu. Ancak oyuncunun sözleşmesi bu sezon sona eriyor.

tasarim4.jpg

Transfer uzmanı Fabrizio Romano'nun aktardığına bilgilere göre, Pepe'ye Orta Doğu'dan gelen tekliflere rağmen, Fransız oyuncu Avrupa'da kalmayı tercih ediyor. Bu durum, onun için Premier Lig ekiplerinden Fulham ya da Wolves gibi takımlarda yeni bir şans yaratabilir.

Bu gelişmeler ışığında, Trabzonspor'un Adama Traore'yi transfer etmek için Nicolas Pepe'nin yüksek maliyetli sözleşmesini gözden çıkararak Fulham ile pazarlık masasına oturabileceği veya bir takas düzenleyebileceği iddia edildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler