Burak, 'Remy' iddiasını yalanladı!

Burak hakkında çıkan haberleri yalanladı

Burak, 'Remy' iddiasını yalanladı!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Burak Yılmaz bugün basında çıkan "Remy alınırsa ben giderim" başlıklı haberleri yalanladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Burak Yılmaz, basında kendi ağzından yazılan "Remy transfer edilirse takımdan ayrılırım" iddialı haberleri yalanlayarak  "Takımımıza yapılacak olan transfer ile alakalı söylemiş olduğum sözler yalandır,transfer hoca ve yönetimin işidir benim işim değil,bu haber ve bu haberi yapan yalancıdır." ifadelerini kullandı.
burak

OLAYIN GERÇEĞİ FARKLI

Bugün basında çıkan ve baştan sona çarpıtılan olayın aslını Haber61 14 Ocak'ta yayınladığı "Burak krizinin perde arkası" başlıklı haberle okuyucularına aktarmıştı. Haberde, Milli golcünün, hocası Rıza Çalımbay'la görüşerek Remy konusundaki düşüncelerini ve takımda bazı futbolcuların alacakları olduğunu dile getirdiği yazılmıştı. Ancak bugün İstanbul basını bu haberi çarpıtarak yeniden gündeme getirdi ve Trabzon'da da sorumsuz bazı kesimlerce kullanıldı. Böylece Burak'ın transfere müdahil olduğu ve yeni bir kriz oluştuğu algısı yaratılmaya çalışıldı.

İşte Haber61'in 14 Ocak'taki haberi; TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler