İşte Burak Yılmaz krizinin perde arkası!

Trabzonspor’da Burak Yılmaz krizinin perde arkasını Haber61 açıklıyor.

İşte Burak Yılmaz krizinin perde arkası!

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot / Antalya

Trabzonspor’un golcü futbolcusu Burak Yılmaz yaptığı basın toplantısında kendisine teklifler olduğunu belirtirken sergilediği tavrın arkasındaki nedenler ortaya çıktı.

Bordo mavililerin golcüsünün takım içerisinde yaşanan bazı sıkıntılara ve gündeme gelen Remy transferi nedeniyle göndermede bulunmak için bu açıklamayı yaptığı öğrenildi.

REMY’İ SORDU, SIKINTIYI ANLATTI

Antalya’da gerçekleştirilen kampta dün Teknik Direktör Rıza Çalımbay’la antrenman sonrasında görüşmek isteyen Burak'ın, hocasına basında adı geçen Loic Remy isminin doğru olup olmadığını sorduğu ve Çalımbay’ın doğru yanıtını vermesiyle sıkıntıları dile getirdiği belirtildi.

Burak’ın, kendisi ve Rodallega ile N’doye varken neden forvet transferi yapılmak istendiğini ve asıl eksikliğin sol bek ile sol açık olduğunu dile getirerek “ Eksik mevkiler varken forvet alınmak istenmesini anlayamıyorum. . Belki bir kenar oyuncusu ve de stoper bu eksikler varken forvet hattına oyuncu almak ne anlama geliyor.  Remy’i tanıyorum. 1.5 Milyon Euro peşin para verilecek. Devre arasında gelen futbolcu parasını peşin alır. Bu takımda oyuncuların sezon başı maç başı alacakları içerde. Bazı yabancı futbolcuların alacağı tamamen ödenmişken, benim ve bir çok oyuncunun alacakları hala ödenmemiş. Abdulkadir ve Yusuf çok düşük ücretler alıyor. Durum böyleyken peşin parayla nasıl transfer yapılabiliyor. “ diyerek takım içindeki sıkıntıyı hocasına söylediği öne sürüldü.

Bunun üzerine Çalımbay’ın futbolcusuna Remy’nin Las Palmas’ta sol ve sağ açık oynadığını söyleyerek ekonomik durumla ilgili olarak da başkan Muharrem Usta ile görüştüğünü ve kendisine ödemelerin yapıldığını söylediğini belirttiği kaydedildi.

Yaşanan bu gelişmeler nedeniyle rahatsız olan Burak Yılmaz’ın verilen sözleri yerine getirilmesini ve özellikle bazı yabancı futbolcularla diğerleri arasında ödeme konusunda adil olunmasını istediği bu nedenle de basın toplantısında yönetime mesaj gönderdiği ifade edildi.

ÇALIMBAY SÜREKLİ SİNYALİ VERİYORDU

Hatırlanacağı gibi, Teknik Direktör Rıza Çalımbay her basın toplantısında takım içerisinde sıkıntılar olduğunu söyleyerek özellikle transfer konusunda futbolcuların içeride alacakları kalması durumunda transfer yapılmasını istemediğini sıkça vurgulamıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
46 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor