Ali Koç akıllanmıyor! Yine hedefinde Trabzonspor var

Başkanlığı döneminde Fenerbahçe'ye tarihinin en kötü günlerini yaşatan Ali Koç, başarısızlığını Trabzonspor üzerinden kapatmak için algı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ali Koç akıllanmıyor! Yine hedefinde Trabzonspor var

Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanları arasında yer alan ve döneminde 4 farklı takımın şampiyonluğunu görmeyi başaran Ali Koç, kendi camiasını Trabzonspor'a saldırarak tatmin etme çabalarına devam ediyor. Göreve geldiğinden bugüne her fırsatta Trabzonspor'a saldıran, bordo mavililerin şampiyon olduğu andan itibaren açıklama yayınlayarak algı yaratmaya çalışan Koç bu kez de Trabzonspor'un kollandığını iddia etti.

Hadsiz söylemlerle Trabzonspor'a saldıran Koç  "Cumartesi gecesi tanık olduğumuz şımarıklık, hadsizlik, kural tanımamazlık, ülke değerlerini ayaklar altına alma... Bu artık Fenerbahçelilerin mücadele etmesi gereken konuma gelmiştir." dedi.

Koç'un açıklamaları şöyle;

"Bu söz konusu takımla yaptığımız maçta hepimiz öfkelendik. Maçtan sonra Fenerbahçemiz için mücadeleye başlamamız gerektiğini söyledim. En kısa sürede harekete geçilmesi gerektiğini bir kez daha söylemek durumundayım. 2010-11 şampiyonluğumuz, namlunun ucuna Fenerbahçe'yi sembolize eden bir kuşun konması... Tek tek bakmayın, büyük pencereden bakın. Bu aslında uzun süredir, bu takıma koruma kalkanının verdiği cesaretle, sanki her şeyi istediği şekilde yapabileceklerinin göstergesi. Hiç ama hiç şaşırmayın. Perşembe günü paylaşacağım bilgilerle bunu daha iyi anlayacaksınız. Bu koruma kalkanının ne demek olduğunu perşembeye kalmadan anlayacaksınız. Bugün disiplin sevkleri var, nasıl korunduklarını anlayacaksınız. Acaba Antalyaspor'a darp raporda olacak mı? Stada kapasite üzeri seyirci alınması raporda olacak mı? Maçta stat kameralarının incelenip, incelenmediğini göreceksiniz. Rapor müdahale edilip edilmediğini göreceksiniz. Benzer olaylar bizim stadımızda olsa, neler olacağını düşünün ve öyle karar verin. Bu kutsal camiayı korumanın zamanı geldi de geçiyor.

"Haftalarca kapanması gereken stat söz konusuyken, gönüllerinde son iki maçı İstanbul'da oynamak yatıyor. Bir şampiyonluk için, diğer camialar bu kadar tahrik edilemez. Onları koruyan koruma kalkanı, şu an her şeyden güçlü. Onlar da doğal olarak... Pek kızmıyorum, yaptıklarının cezası olmadığı için 38 yıl şampiyon olmamanın verdiği heyecanla, motivasyonla yaptıklarının ne kadar tahrik edici olduğunu göremiyorlar. Ancak bu ülkeye nefret tohumları ekmemek, herhangi bir şampiyonluktan daha önemli. Bunu perşembe anlatacağım. 3 Temmuz ruhuna dönmenin zamanı geldi. Çünkü bunlar meydanı boş buldu. Meydanın boş olmadığını gösterme zamanı geldi."

fener

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor