Trabzonspor’da karar zamanı: Andre Onana’nın geleceği netleşiyor
Trabzonspor’da sezon başında kiralanan Andre Onana’nın geleceği için geri sayım başladı. Başkan Ertuğrul Doğan’ın, 30 yaşındaki kaleciyle kısa süre içinde görüşme yapacağı ve alınacak kararın yeni sezon kaleci planlamasını doğrudan etkileyeceği öğrenildi.
Samsunspor maçındaki performans dikkat çekti
Ziraat Türkiye Kupası’nda Samsunspor ile oynanan karşılaşmada 3 penaltı kurtaran Onana, takımının yarı finale yükselmesinde önemli rol oynadı. Bu performansın ardından tecrübeli kalecinin takımda kalıp kalmayacağı gündeme geldi.
Başkan Doğan’dan açık mesaj
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, daha önce yaptığı açıklamada, "Şartlar oluşursa kalmasını istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Onana ise bu sözlere karşılık, "Bu harika ülkede 3 haftalık sürem kaldı. Ailemle tatile çıkacağım sonrasında başkanımızın dediği gibi bazı şeyler değişebilir. Duruma bakacağız" diyerek karar için açık kapı bırakmıştı.
Sözleşmesi 2028’e kadar sürüyor
Sezon başında Manchester United’dan 1 yıllığına ve satın alma opsiyonu olmadan kiralanan Onana’nın, İngiliz kulübüyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Kritik görüşme yapılacak
Tüm bu gelişmelerin ardından Başkan Doğan’ın Onana ile bir araya gelerek, "Gelecek sezon kaleci alıp almayacağımız senin kararına bağlı. Bunun için hızlı karar vermen gerek" mesajını ileteceği belirtildi.
Kaynak:Fotomaç

