Abdülkadir Ömür: 2-3 hafta daha sürer...

Trabzonspor'da yeniden sahalara dönen Abdülkadir Ömür Haber61'e açıklamalarda bulundu

Trabzonspor’da 6 aylık sakatlık sürecinin ardından Çaykur Rizespor maçıyla sahalara dönen ve Türkiye Kupası’nda 2-1 kazanılan Fenerbahçe maçında da ikinci yarıda şans bulan Abdülkadir Ömür karşılaşmanın ardından Haber61’e konuştu.

Sakatlığını atlattığı için çok mutlu olduğunu belirten Abdülkadir Ömür “ Sahaya dönmek büyük mutluluk. Allah nasip ederse 10 yıl daha oynayacağız. Allah kimseye sakatlık kaza bela vermesin. 6 ay uzun bir süre ama hiç pes etmedim. Her işte bir hayır vardır, bunun da üstesinden geldim. Çok iyi bir tedavi süreci geçirdim Almanya’da ve burada da çok iyi geçti. Şuan takımla antrenman yapıyorum. İki üç hafta daha kondisyon sıkıntım devam edecek gibi gözüküyor. 6 ay kısa bir süre değil. En kısa sürede atlatmak istiyorum.” Dedi.

Trabzonspor’un zorlu bir fikstüre girdiğini belirten Abdülkadir Ömür “Çok zorlu bir fikstürden geçiyoruz. Rotasyona da çok gidemiyoruz. İlk yarı daha tutuk bir oyun vardı. İkinci yarıda açıldığımızı düşünüyorum. Genelde de ikinci yarıda açılıyoruz. 2-1 daha avantajlı bir skor tabi ama 2-0’la rövanşa gitmek isterdik. Oraya da kazanmak için gideceğiz. Trabzonspor her maçı kazanmak için oynar.” İfadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor