İşte Trabzonspor'a maçı kazandıran konuşma! Abdullah Avcı devre arasında...

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı devre arasında yaptığı konuşma ile maça damga vurdu.

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor, Medical Park Stadyumu'nda Gaziantep FK'yı ağırladı. Maçın yıldızı Paul Onuachu, hat-trick yaparak takımının 4-2'lik muazzam bir galibiyet almasını sağladı.

Maçın ilk yarısında Gaziantep FK'nın üstünlüğüyle 2-0 geriye düşen Trabzonspor, ikinci yarıda adeta sahneye çıktı. Paul Onuachu ve Enis Bardhi'nin kritik golleri ile skoru 4-2'ye taşıyan Karadeniz ekibi, kendi evinde önemli bir zafer elde etti.

Trabzonspor'un maç sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, soyunma odasında yaşananlar ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın futbolcularla yaptığı motivasyon konuşmasına yer verildi. Avcı, videoda futbolculara hitaben, "Büyük takım böyle mi olur? Peki fırsat yakaladınız mı? Evet, yakaladınız ve hala yakalayabilirsiniz. Büyük takım, büyük oyuncular bu maçı çevirir. Bir golle onların kaygıya girmesini sağlayabiliriz, ama siz buna doğru tepki vermelisiniz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler