Abdülkadir Parmak'tan taraftara: "Demek ki geçen sene mecburiyetten bizi desteklemişler"

Abdülkadir Parmak Haber61'e konuştu.

Trabzonsporlu Futbolcu Abdülkadir Parmak, Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Parmak girecekleri zorlu fikstür ile ilgili olarak, “Bizim işimiz bu 3 günde veya 4 günde bir maç çok önemli olmaması gerekiyor. Bu işten para kazanıyoruz. 3 maçlık bir periyoda giriyoruz ve hepsini kazanacak bir takımımız olduğumuzu düşünüyorum. Çok kaliteli futbolcularımız var oynayanıyla oynamayanıyla” dedi.

“DEMEK Kİ GEÇEN SENE MECBURİYETTEN BİZİ DESTEKLEMİŞLER”

Abdülkadir Parmak, Tuncay Lakot’un kendisine yönelttiği Trabzonlu oyuncuların diğer oyunculara göre daha fazla eleştirildiği sorusuna “Geçen sene mecburiyetten bizi desteklemişler demek diye düşünüyorsun. İlk yarı değil ama ikinci yarı daha iyi oynadığımı düşünüyorum. Bu her zaman olan bir şey. Fatih Tekke bile aynı durumda kaldı. Biz onun kadar büyük futbolcu değiliz ama sevginin kişilere özel değil armalara olması lazım. Biz de bu armanın altında mücadele veriyoruz. Sevmiyorlarsa bile saygı göstermek zorundalar” şeklinde cevap verdi.

TOPU RAKİBE VERİNCE RAKİP BİZİ UYUTUYOR

Takımın ikinci yarılarda daha aktif oynaması ile ilgili konuşan Parmak, “İlk yarı çok iyi başlamak gerekiyor. Topu rakibe verince rakip bizi uyutuyor. İkinci yarı devrede gerekli konuşmaları yapıp daha büyük inançla çıkıyoruz ve bizim için iyi oluyor” dedi.

İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Şampiyonluk hedefini değerlendiren Abdülkadir parmak, “Uzun zamandan beri bu anı bekliyoruz, İnşallah şampiyon olacağız. Buna gerçekten inanıyoruz. Takımımız çok kaliteli. İnşallah bu işin altından kalkacağız. O sene bu sene diyelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor