Onuachu geleceği için konuştu! "Trabzonspor'da kalmak..."

Trabzonspor'da Onuachu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde Papara Park'ta seyircisinden yoksun oynadığı karşılaşmada Gaziantep FK'yı 4-2 mağlup etmeyi başardı. Maçın ilk yarısını 2-0 geride kapatan Fırtına, ikinci yarıda Bardhi ve Onuachu(3) ile bulduğu gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı.

Bordo mavili takımda Onuachu, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Onuachu'nun açıklamaları şu şekilde;

3 gol atmamda takım arkadaşlarımın yardımı büyük. Onlar olmasa bu başarıyı gösteremezdim.

İlk yarı sıkıntılar yaşadık ama tecrübeli oyuncu olunca ne yapmanız gerektiğinizi biliyorsunuz. İkinci yarıda doğru uygulamalarla güzel bir galibiyet aldık. İkinci yarıda sahaya güzel bir karakter koyduk ve 4-2 kazandık.

Böyle bir skor güven kazandırıyor. Kolumdaki sakatlık tamamen geçmese de yardımcı olmaya çalışıyorum. Elimden geleni yapıyorum. İlk yarı iyi değildik ama ikinci yarı özelinde karakter koymayı başardık.

Trabzon'da mutluyum ve Trabzonspor'da kalmak istiyorum ancak bu karar kulübümüzün olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler