Trabzon’da Pasifik Spor Kulübü’nün “Engelleri Birlikte Aşalım” projesi örnek oluyor

“Engelleri Birlikte Aşalım” projesi örnek oluyor

Trabzon’da Pasifik Spor Kulübü’nün “Engelleri Birlikte Aşalım” projesi örnek oluyor

Trabzon’da yaptığı çalışmalarda ve yetiştirdiği sporcularla örnek olan Pasifik Spor Kulübü, İçişleri Bakanlığı desteği ile başlattıkları “Engelleri Birlikte Aşalım” projesi ile örnek oluyor.

Pasifik Spor Kulübü Başkanı ve antrenörü Onur Mutlu, Diyetisyen Merve Bayramoğlu ve Antrenör Mehmet Ali Özdem, hazırladıkları projeyi, spor kulübündeki çalışmaları, madalyalar toplayarak hem örnek hem de gurur vesilesi olan özel sporcu Batuhan Yakup Çakır hakkında Haber61’e çok özel açıklamalarda bulundular.

Engelli çocukların diğerlerinden farklı olduğu algısını kırmaya çalıştıklarını belirten Pasifik Spor Kulübü Başkanı ve antrenörü Onur Mutlu, “insan ışığı görmek yerine ışıkla beraber görmek istiyor. Bizde ailelere şunu söylüyoruz. Işığı görmeye çalışın, her zaman bir çıkış vardır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber