Camdaki Kız 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her perşembe akşamı Kanal D ekranlarının başına kitleyen Camdaki Kız'ın 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Camdaki Kız 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların başarılı dizilerinden birisi olan Camdaki Kız'ın 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekliyor? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

CAMDAKİ KIZ 21. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE CAMDAKİ KIZ 20. BÖLÜM ÖZETİ...

Nalan’ın Billur ile arasını yapmaya çalıştığını öğrenen Muzo, yalancı sevgilisi Melisa’yı Nalan ve Sedat’la tanıştırır.

Her şeye rağmen Sedat’ı eve geri döndürmeye çalışan Nalan, onu ikna etmekte başarılı olur. Havaalanında tek başına kalan Cana’nın ise eve dönmekten başka çaresi kalmamıştır. Ama Alp, Cana’nın hareketlerinden kuşkulanacaktır.

Nalan’la yaptığı konuşmadan etkilenen Rafet, çocuklarına davranışını değiştirecek ve tüm ailesini eve geri toplamaya çalışacaktır. Feride’nin de zorlamasıyla kendisine gelen çekim teklifini kabul eden Nalan, gücü eline almak üzere hareket etmeye başlar. Nalan’ın Billur ile arasını yapmaya çalıştığını öğrenen Muzo, yalancı sevgilisi Melisa’yı Nalan ve Sedat’la tanıştırır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv