Masumlar Apartmanı 49. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

Trt 1'in başarılı dizisi Masumlar Apartmanı'nın 49. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Yayınlanan fragman ise dizinin izleyenlerini heyecanlandırdı. İşte o fragman..

Masumlar Apartmanı 49. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

Ekranların merakla takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 49. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekliyor? İşte Masumlar Apartmanı 49. bölüme ait tüm detaylar...

MASUMLAR APARTMANI 48. BÖLÜM ÖZETİ...

Han, Ceylan'la karşılaşmanın etkisiyle altüst olmuşken gelen bir telefon onu gerçeklere döndürür. Yeni bir kriz sayesinde Ceylan'dan kurtulduğunu düşünür ancak işler beklediği gibi gitmez. Safiye, sokakta yapayalnız kalmanın dehşeti içindedir. Sonunda hiç beklemediği, tanıdık bir yüz yardımına yetişir.

Safiye, Han'ın itirazlarına rağmen Ceylan'ı kahveye eve çağırır ve aklındakileri konuşur. Esat, Gülben ve Esra, Ceylan'ın sergisini gezerler. Safiye, Naci'yle arasına mesafe koymaya karar vermişken yaşanan bir gelişme, bu kararı uygulamasını engeller ve Safiye gecenin bir vakti kendini hiç beklemediği bir yerde bulur. Han ise olayların akışını değiştirecek bir adım atar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv