İYİ Partili Yavuz Aydın'dan Trabzon Tanıtım Günleri tepkisi! "Siyasi propaganda yapılıyor"

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın'dan, Trabzon Tanıtım Günleri için tepki geldi.

İYİ Partili Yavuz Aydın'dan Trabzon Tanıtım Günleri tepkisi! "Siyasi propaganda yapılıyor"

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Ankara’da Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri'ndeki siyasi propaganda yapıldığını ifade ederek tepki gösterdi.

Konuyla ilgili olarak konuşan Yavuz Aydın, "Burada amaç Trabzon’u tanıtmaksa, hep birlikte yapalım. Fakat daha farklı amaçlara hizmet edilmek isteniyorsa, bu durumun her zaman karşısında olacağımı açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum" dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon Dernekler Federasyonu’nun tutumu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Trabzon ve Trabzonspor bizim için siyaset üstüdür"

Yavuz Aydın, "24 Şubat Trabzon’un Kurtuluş Etkinlikleri ve Hamsi Festivali adı altında siyasi propaganda yapılmış ve tabiri caizse bu etkinlik, adeta seçimler öncesi Ak Parti aday tanıtım programı haline getirilmişti. Trabzon ve Trabzonspor bizim için siyaset üstüdür. Bu değerlerimiz kullanılarak ne bir siyasi parti yüceltilebilir ne de fayda ve çıkar beklentisi gözetilebilir. Biz siyaseti bu değerlerimizi sakınarak yapmaya gayret edenlerdeniz" dedi.

aydindan-sert-tepki-2.jpg

"Farklı amaçlara hizmet edilmek isteniyorsa..."

Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Ali Hacıfazlıoğlu tarafından sadece telefon aracılığıyla davet edildiğini belirten Milletvekili Yavuz Aydın, etkinlik başladıktan sonra TBMM'deki makam odasına posta yoluyla davetiye geldiğini söyledi.

Aydın, "Bu şekilde bir davet edilme yöntemini kesinlikle kabul etmiyorum. Gönülsüz ve ciddiyetsiz yapılan işlere hiçbir zaman sıcak bakmıyorum. Burada amaç Trabzon’u tanıtmaksa, hep birlikte yapalım. Fakat daha farklı amaçlara hizmet edilmek isteniyorsa, bu durumun her zaman karşısında olacağımı açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum dedi.

Aydın sözlerine şu şekilde devam etti;

Bir siyasi partinin arka vagonu gibi hareket etmek, Trabzon ismini kullanan bir federasyona yakışmaz. Federasyonun görevi Trabzon çatısı altında birlik ve beraberliğe hizmet etmektir ifadelerini kullanan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın: Kalbi memleketinde atan, Ankara ve çevre illerde yaşayıp Trabzon Tanıtım Günlerine gelmiş hemşehrilerimin beklentilerini boşa çıkartmak hiç kimsenin haddi değildir.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler