Uzungöl'de evi ikiye böldüler!

Bu nasıl uygulama...

Uzungöl'de evi ikiye böldüler!

Trabzon'un Çaykara ilçesi Uzungöl turizm bölgesinde pes ettiren bir 18.madde uygulaması yaşandı.

Bölgenin gölbaşı mahallesinde 1810 yılında yapılan ve 69 yaşındaki Ahmet Akyüz'e ait eve Çaykara Belediyesi tarafından 18.madde uygulaması gerçekleştirildi.

Uygulamada evin sol kısmından yol geçiren belediye sağ kısmını vatandaşa bıraktı. 200 senelik tarihi evin yarısından geçen yolun ise ormanlık alanda bitmesi uygulamanın baştan savma mı yapıldığı söylentilerine neden oldu.

Konuyla alakalı Haber61e açıklama yapan 69 yaşındaki Ahmet Akyüz, "böyle bir uygulama görülmedi, belediye bize 18 uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada evimizin mutfak ve banyo bölümünü alıp bu taraftan yol geçiriyoruz dediler evin sol tarafını bırakılar. Hukuksuz yapılan bu 18 uygulaması ile bizi mağdur ettiler. Evimiz dışında arazilerimizi de bu uygulamayla almaya çalılşıyorlar, kendi topraklarımızda bizi yabancılaştırıyorlar. Devletin bizi bu 18 uygulamasından kurtarmalarını istiyoruz" dedi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber