Trabzon'da “24.Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali” Lansmanı yapılacak

Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü “24.Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali” Lansmanı duyurdu.

Trabzon'da “24.Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali” Lansmanı yapılacak

Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü “24.Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali” Lansmanı için basın duyurusunda bulundu.

Yapılan basın duyurusunda şu ifadelere yer verildi;

"Trabzon Devlet Tiyatrosunun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali”nin lansmanı, 30 Nisan 2024, Salı günü, saat 11.00’de, Zorlu Grand Hotel Balo Salonunda yapılacaktır.

Ülkeler arasındaki barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yaşatılmasını ve paylaşılmasını, sanatın evrensel diliyle farklı kültürleri bir araya getirmeyi amaçlayan 24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali, ülkemizden ve yurt dışından birçok seçkin tiyatro topluluğunu Karadeniz’in incisi Trabzon’da seyirciyle buluşturacak.

24.Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali lansmanında festival, katılımcılar ve festival programı hakkında ayrıntılı bilgiler paylaşılacaktır. Siz değerli basın mensuplarını sanatsal yolculuğumuza tanık olmaya davet ediyor ve destek ve iş birliğiniz için teşekkür ediyoruz"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler