Tüm oteller ve tatil köyleri boşaltılıyor!

Yangın çıktı...

Tüm oteller ve tatil köyleri boşaltılıyor!
Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde tatil merkezi Adrasan’da bugün saat 11.00 sıralarında orman yangını çıktı. İlk belirlemelere göre yangında 3 ev zarar gördü.

Kumluca İlçesi Adrasan Mahallesi Seylemit Mevkii’nde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş ir alana yayıldı. Yangına, 1 uçak ve 2 helikopterin yanı sıra Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale alevlere müdahale etti. Orman işçileri ve köylülerin de destek verdiği söndürme çalışmaları güçlükle yürütülürken, Yazır ve Belet mahallelerini tehdit eden yangın, Olimpos Antik Kenti’ne doğru ilerlemeye başladı. Yangında ilk belirlemelere göre 3 ev zarar gördü. Evlerden birinin yerleşik yaşayan bir yabancıya ait olduğu belirtildi.

Yangın nedeniyle Olimpos ve Adrasan'da tahliye başladı. Kumluca Kaymakamı Polat Kara, tedbir amaçlı olarak yerleşim yerleri ile otel, motel ve tatil köylerinin tamamını boşaltmaya başladıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler