Trabzon’da mahalle yolu kaderine terk edildi! Yol tehlike saçıyor

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Akçaköy Mahallesi bağlantı yolunda meydana gelen toprak kayması ulaşımı tehlikeye soktu. Yola düşen dev kayalar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, mahalle sakinleri uzun süredir çözüm beklediklerini söyledi.
Trabzon’da mahalle yolu kaderine terk edildi! Yol tehlike saçıyor

Akçaabat ilçesi Akçaköy Mahallesi’ne bağlanan bağlantı yolunda meydana gelen toprak kayması vatandaşları tedirgin etti. Yamaçtan koparak yola düşen büyük kaya parçaları nedeniyle güzergâhta ulaşım zaman zaman aksarken, sürücüler daralan yolda ilerlemekte güçlük çekiyor. Özellikle gece saatlerinde ve yağışlı havalarda yolun daha büyük risk taşıdığı ifade ediliyor.

trabzonda-mahalle-yolu-kaderine-terk-edildi-yol-tehlike-saciyor

YOLA DÜŞEN KAYALAR TEHLİKE OLUŞTURUYOR

Bölgeden geçen vatandaşlar, yolun uzun süredir aynı durumda olduğunu belirterek herhangi bir kalıcı çalışma yapılmadığını dile getirdi. Yol kenarında güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu savunan mahalle sakinleri, olası bir facia yaşanmadan yetkililerin harekete geçmesini istedi.

VATANDAŞLAR ÇÖZÜM İSTİYOR

Mahalle halkı, bağlantı yolunun birçok vatandaş tarafından aktif olarak kullanıldığını belirterek heyelan riskinin her geçen gün arttığını söyledi. Özellikle büyük kaya parçalarının yola düşmesinin sürücüler açısından ciddi tehlike oluşturduğunu ifade eden vatandaşlar, bölgede acil temizleme ve istinat çalışması yapılmasını talep etti.

Sürücüler ise yolda yaşanan risk nedeniyle tedirgin olduklarını belirterek, “Bir gün daha büyük bir kaya düşmeden önlem alınmalı” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

trabzonda-mahalle-yolu-kaderine-terk-edildi-yol-tehlike-saciyor

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum