Büyükşehir’den ilçelere spor yatırımı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde spor altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarını sürdürüyor.
Gençlerin ve çocukların daha modern alanlarda spor yapabilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Of Kavakpınar ile Tonya Kalınçam futbol sahalarının üzerleri kapatıldı ve bakım-onarım çalışmaları tamamlandı.

İSKENDERLİ’DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Öte yandan Tonya’nın İskenderli Mahallesi’nde bulunan futbol sahasında üst kapatma ve tadilat çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte spor alanlarının dört mevsim kullanılabilir hale gelmesi hedefleniyor.
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu’ndan nostalji ve eğlence dolu yeni gösteri
GENÇLER İÇİN MODERN SPOR ALANLARI OLUŞTURULUYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla ilçelerdeki spor altyapısının güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, spor yatırımlarının yalnızca şehir merkeziyle sınırlı tutulmadığı vurgulandı.

“GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Açıklamada, “Gençlerimizin sporla iç içe büyümesi, sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanması ve yeteneklerini geliştirebilmesi adına ilçelerimizde spor yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Şehrimizin dört bir yanında modern spor alanları oluşturarak çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik etmeyi sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi.
Kaynak:Trabzon Büyükşehir Belediyesi

