Trabzon'da Gazze'ye yapılan saldırılar protesto edildi

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları Trabzon'da protesto edildi.

Trabzon'da Gazze'ye yapılan saldırılar protesto edildi

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları Trabzon Sivil İnsiyatif üyeleri ve vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Yatsı namazı sonrası İskenderpaşa Camisi önünde bir araya gelen Trabzon Sivil İnsiyatifi üyeleri ve vatandaşlardan oluşan grup Türk ve Filistin bayrakları taşıyarak Filistinlilere destek verdi.

Filistinliler için dua edilen programda konuşan Trabzon İmam Hatipler Derneği (TİHDER) Gençlik Başkanı Halim Eren Şahin, İsrail'in bir terör örgütü gibi davranıp en ağır insan haklarını ihlal ederek soykırımını günlerdir sürdürdüğünü belirterek, masum çocukların öldürüldüğü, anaokullarının, hastanelerin ve hatta çocukların topluca bulunduğu yerleri özellikle bombalayarak soykırım zulmüne devam ettiğini söyledi.

Şahin, İsrail ve Amerikan mallarına boykot çağrısı yaparak, "Görüyoruz ki Müslümanlar birkaç günlük bile birlik olup boykota başlayınca tüm fiyatları yarıya indirmek zorunda kalıyorlar. Ey Müslüman kardeşim uyan, anla. Müslümanlar birlik olduğu vakit İsraili ezip geçeceğinin farkına var. Katillerin para akışına bir darbe de sen vur." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber