Trabzon'da Garmagudal oyununa yoğun ilgi!

Trabzon'da Tiyatro Zinos tarafından sahnelenen ‘Garmagudal’ oyunu büyük beğeni topluyor.

Trabzon'da Garmagudal oyununa yoğun ilgi!

Trabzon'da her yıl olduğu gibi bu yılda iki oyunla sezona giren Tiyatro Zinos tiyatro grubu bu sezonda perdeyi komedi oyunuyla açtı.

Yönetmenliğini İbrahim Kavzoğlu’nun yaptığı oyunda başlıca rolleri Nuray Taflan, Kemal Ayvaz, Mustafa Kaya, Pınar Kılıç, Sonay Bal Sezen ve Yunus Emre Kahraman paylaşıyorlar.
Salon yetersizliği nedeniyle çalışmalarını Tufan Ünlü sahnesinde gerçekleştiren tiyatro grubu oyunu da Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi’nde oynuyor.

80 dakikalık oyunda zaman zaman izleyiciyi gülmekten yerinde oturtmayan oyuncular zaman zaman da düşündürüp empati yaptırdılar.

Trabzon'da Garmagudal oyununa yoğun ilgi!

Önümüzdeki hafta Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.
Müziklerini Oğuzhan Asak’ın yaptığı oyunun dekor-kostümünü Hasan Kavzoğlu üstlenmiş. Işık-kumanda da Ahmet Naci Atmaca, koreografi de ise Ensar Bayraktar yer alıyor. Oyunun Teknik sorumlu ve yönetmen yardımcılığını ise Melih Macit Aktaş yapıyor.

Trabzon'da Garmagudal oyununa yoğun ilgi!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler