Trabzon’da 15 bin kişi incelendi

Trabzon’da polis ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda 15 Bin kişi incelendi.

Trabzon’da 15 bin kişi incelendi

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan denetim ve kontroller sürüyor. Yapılan kontrollerde toplamda 15 Bin 64 şahıs hakkında inceleme yapıldığı bildirildi.


Bu kontroller sırasında 12 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 21 adet mermi ve 12 adet şarjör, 1 adet kayıt dışı kuru-sıkı tabanca, 195.21 gram uyuşturucu madde 2 bin 7 adet Ecstasyi hap, 4 adet sentetik ecza maddesi ve 4 adet delici Kesici alet ele geçirildi.

Ayrıca; FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile irtibatlı ve iltisaklı olduğu tespit edilen ve haklarında işlem yapılarak adli makamlara sevk edilen 7 şahıs tutuklandı. Bunun yanında değişik suçlardan arama kaydı olan 166 şahıs yakalanırken, Kamu düzeni başta olmak üzere halkın huzurunu bozucu davranışlarda bulunan 39 şahsa Kabahatler Kanunundan idari işlem yapıldı.

Ekipler tarafından başta hırsızlık olmak üzere, kasten yaralama, öldürme, uyuşturucu madde, cinsel saldırı gibi suçlar olmak üzere 60 olay aydınlatılırken 20 şüpheli şahıs yakalandı.

TRAFİK DENETİMLERİ

Ekipler tarafından yapılan Trafik denetimlerinde toplamda 6 bin 708 araç ve sürücüsü kontrol edilirken 2 bin 268 araç sürücüsüne 426 bin 248 TL cezai işlem uygulandı.

Bu kapsamda, Emniyet Kemeri denetiminde 2 bin 468 araç, motosiklet denetimlerinde 64 araç, yolcu taşıyan araç denetiminde 415 araç, yük taşımacılığı yapan araçların denetimin de 727 araç, okul servis araçları denetiminde 38 araç, alkol denetimlerinde 821 araç kontrol edildi.

Bu denetimlerde alkollü olduğu tespit edilen 9 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, radarlı hız denetiminde ise 284 araca, çevreye rahatsızlık veren, gürültü çıkaran, abartı egzoz kullanan 33 araç sürücüsüne, ticari araç denetimlerinde 73 araç sürücüsüne Trafik yönünden idari para cezası uygulandı. Öte yandan yapılan denetimlerde 125 araç ise trafikten men edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber