İdmanocağı küme düştü, başkanı ateş püskürdü

Trabzon'un köklü kulüplerinden İdmanocağı'nın bayan voleybol takımı küme düştü.

İdmanocağı küme düştü, başkanı ateş püskürdü

Haber61 / Spor Servisi

Trabzon'un tarihi spor kulüplerinden İdmanocağı'nda alt lige düşmenin üzüntüsü yaşanıyor. Büyük mücadeleler vererek ligde tutunmaya çalışan İdmanocağı Bayan Voleybol takımı son maçında Pursaklar'a yenilerek 1. Lig'e veda etti. 


Mali açıdan zor günler içerisinde olduğu bilinen İdmanocağı Kulübü Başkanı Mehmet Öz, küme düşmenin verdiği üzüntüyle zehir zemberek açıklama yayınladı.

"Yaşatamadık" sözleriyle serzenişte bulunan Başkan Mehmet Öz şu ifadelere yer verdi: "Üzgünüz,  Markası spor olan, Marka Şehir Trabzon’da Voleybolu yaşatamadık, daha doğrusu sporu yaşatamadık. Yazık oldu, heba ettik herşeyi...

Yaklaşık on yıl önce başlayan voleybol yolculuğumuza inadımızı ve hırsımızı kattık, Sultanlar ligine kadar yükseldik. Balkan şampiyonu olduk, Euro Challenge Kupası finali oynadık ve Avrupa ikincisi olduk.  Yaşamak için destek istedik, çalmadık kapı, gitmedik veya aramadık kimse kalmadı. Bugün malesef ikinci lige düştük.  

Mutluyuz ki, Çevre il ve ilçelere iham olduk. Bölgemizde voleybol ateşi yeniden yandı. Anakent  belediyeleri ve kurumlar devasa bütçeler harcayarak bizim bulunduğumuz yere çıkmak için çabalıyorlar.

Bizim hiç mi günahımız yok ? Tabi ki var. En büyük günahımız Trabzona, Trabzonluya  ve Trabzonu yönetenlere güvenerek ,boyumuzdan büyük işleri başardık... ama herşeyin başı ekonomi... Ne Trabzon eski Trabzon, Ne Trabzonlu eski Trabzonlu, ne de Şehri yönetenler Şehrin markasının “Spor” olduğunun farkında.

Bu sezonun başında 3-5 yönetici arkadaşımla  yola çıkarken çaresizlikler içinde bir ekip oluşturduk. Yolda çürük elmalar döküldü. Geriye kalan yüreği büyük, midesi küçük antrenör ve sporcu kardeşlerimle mücadelemizi sonuna kadar devam ettirdik ama olmadı. Onların canları sağolsun. Teşekkürler Gül Hoca, teşekkürler Çiğdem Kaplan, Aslı Yılmaz, Gülben Günay, Cansu Nur İsmailoğlu , Tuğçe Darıcalı , Ebru Kırmaz ,Kardelan İpek Vural, Merve Korkmaz, Yağmur Aslan, Hava Aşık ve Kader Bekçi. Teşekkürler Paçiler, biz Trabzona fazla geldik." 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor