Trabzon'da bıçakla yaralama - 2 yaralı

Trabzon'da 2 kişi bıçakla yaralandı.

Trabzon'da bıçakla yaralama - 2 yaralı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da bir kişi 2 kişiyi bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre Ortahisar İlçesi İskenderpaşa mahallesinde C.V. (27) isimli bir kişi bilinmeyen bir nedenden dolayı  V.V.(24) ve Ş.V.(44)'yi bıçakla yaraladı.

Olay yerinden kaçan C.V., Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonrasında 15 dakika içinde yakalandı.

112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında yaralı V.V., Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine, Ş.V. ise Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırlarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ALACAK VERECEK MESELESİ

Ağrı'dan Trabzon'a inşaatlarda çalışmak için geldikleri öğrenilen C.V., V.V. ve Ş.V.'nin akraba oldukları, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştıkları, tartışmanın büyümesi üzerine C.V.'nin, amcası Ş.V. ve kuzeni V.V.'yi bıçakla yaraladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber