Trabzonspor’dan üyelerine kritik uyarı!

Trabzonspor uyardı: Yapmazsanız üyelikten çıkma gibi durumlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Trabzonspor’dan üyelerine kritik uyarı!

Trabzonspor, üyelerine uyarıda bulundu. Resmi web sitesinden yapılan, tüzüğün 11/A a-2 maddesine göre üye bilgilerinin güncellenmesi gerektiği bildirilen açıklamada, bilgilerin güncellenmemesi halinde üyelikten çıkarılma durumu ile karşılaşılabileceği belirtildi.

Trabzonspor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Dernekler Kanunu, Dernekler Yönetmeliği ile tüzüğümüzün 11/A a-2 maddeleri uyarınca, üye bilgilerinizi (AD - SOYAD – TC KİMLİK NO – ADRES – FOTOĞRAF - TELEFON – E-POSTA) eksiksiz ve güncel olarak kulübümüze bildirmeniz gerekmektedir.

Üyelik bilgileri eksik veya güncellenmemiş olan üyelerimiz, kulübümüz tarafından yapılan bilgilendirmelerden mahrum kalacakları gibi, üyelikten çıkma gibi durumlarla da karşı karşıya kalabileceklerdir.

Üyelerimiz; uyeislemleri.trabzonspor.org.tr adresinden kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini güncelleyebilir ve son altı aya ait vesikalık bir fotoğraflarını sisteme yükleyebilirler. (NOT: Vesikalık harici - sosyal medya veya benzer platformlarda yer alan- fotoğraflar kabul edilmemektedir.)

Güncelleme işlemi online olarak yapılabilmektedir. uyeislemleri.trabzonspor.org.tr adresinde yer alan üyelik paneline üye numaranızı (ya da TC. Kimlik numaranızı) ve şifrenizi girerek, üye bilgi güncelleme sayfanıza erişebilirsiniz. Bilgi güncelleme sayfasında sorun yaşıyorsanız, 444 1967 numaralı kulübümüzün halkla ilişkiler birimimizi arayarak destek alabilirsiniz.

Üyelik güncelleme işlemi için son tarih: 27/12/2019

Camiamıza saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor