Tepkilerin odağı Zorluoğlu oldu

Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu eleştirilerin hedefi oldu.

Tepkilerin odağı Zorluoğlu oldu

Haber61 Haber Servisi

Trabzonspor’da Ünal Karaman ile ayrılık sürecinde bir çok isimden açıklamalar gelse de tartışmasız kaybedeni Murat Zorluoğlu oldu.

Başkan Zorluoğlu, Karaman’ın istifa edeceği söylentilerinin yayılmasıyla birlikte bazı kişilerin taraftarı tesislere yönlendirme çabaları sırasında ateşe körükle giderek twitter üzerinden paylaşımda bulunmuştu.
Bu paylaşım bugün bizzat Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu tarafından sert şekilde eleştirildi. Ağaoğlu, Zorluoğlu’nu  “Bir şehrin Belediye Başkanı Kanaat önderi. Hiçbir şeyden haberi olmadan bunları yapıyorsa gerisi ne yapmaz. Bu şehrin kanaat önderleri diye geçinenler beğeni almak uğruna bunu yapıyor. Daha neyin ne olduğunu anlamadan. Bir telefon açıp kulüp başkana sormadan iki tane popüler beğeni alacağım diye böyle yapıyorlar” şeklinde eleştirdi.

Ağaoğlu'ndan Zorluoğlu'na sert eleştiri haberini okumak için tıklayın

YİNE TWİTTER YİNE TEPKİ

Karaman’ın ayrılık süreci ve sosyal medyada süren operasyonlar sürerken Murat Zorluoğlu’nun attığı bir tweet daha olay oldu. Zorluoğlu “Trabzonspor düşmanları” başlıklı bir görsel paylaşarak olaylar nedeniyle Fenerbahçe’yi de sorumlu gösterdi.

Bu paylaşımını sarı lacivertli taraftarların tepkisi üzerine silen Zorluoğlu hakkında Fenerbahçe çok sert bir açıklama yaptı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Zorluoğlu için "Belediye Başkanı sıfatını taşıyan ancak gerekliliklerini taşımayan..." ifadesi kullanılırken, "Fenerbahçe ve Trabzonspor’u karşı karşıya getirmek adına kullanan bu şahsın yaptığı paylaşımların, kulübümüzden ziyade tüm spor kamuoyu ve ilgili merciler tarafından değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz" denildi.

Fenerbahçe'den Zorluoğlu'na tepki haberini okumak için tıklayın
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber