Ahmet Ağaoğlu’ndan Zorluoğlu’na: Bu şehrin kanaat önderi bunu yaparsa...

Ahmet Ağaoğlu'ndan Zorluoğlu'na gönderme

Ahmet Ağaoğlu’ndan Zorluoğlu’na: Bu şehrin kanaat önderi bunu yaparsa...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme dair açıklamalar yaptı. 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yayıncı kuruluşun konuğu olarak canlı yayına katıldı. Yaptığı açıklamalar ile gündemi değerlendiren Ağaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na da eleştirilerde bulundu.

Ağaoğlu, taraftarın tesislere gittiği gecenin ilk dakikalarında Zorluoğlu'nun yaptığı paylaşımlara dikkat çekerek  “Bir şehrin Belediye Başkanı Kanaat önderi. Hiçbir şeyden haberi olmadan bunları yapıyorsa gerisi ne yapmaz. Olayı siyasete çekmeye çalışanlar oldu.” Dedi.

Ünal Karaman olayı işin patlama noktası ama ortayı da Ünal karaman yaptı diyen Ağaoğlu “Trabzonspor’a siyaset girdi ama Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı hangi partinin üyesi, Milletvekilleri Muhammet balta hariç, hangi partiye mensup. Bu oyunlara düşmeyeceğiz. O twite dakika bir katılanlardan bahsediyorum.” İfadelerini kullandı.

Ağaoğlu "Bu şehrin kanaat önderleri diye geçinenler beğeni almak uğruna bunu yapyor. Daha neyin ne olduğunu anlamadan. Bir telefon açıp kulüp başkana sormadan iki tane popüler beğeni alacağım diye böyle yaparlarsa, oradaki kardeşlerim yaptıkları yanlıştan çok daha çabuk dönecektir." dedi.

Abdülkadir Ömür’de son durum - Başkan Ağaoğlu açıkladı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor