Şengül Yavuz, kadınlarla bir arada

Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz, 8 Mart nedeniyle kadınlarla ve toplumsal çalışmalar yapan çeşitli STK temsilcileriyle buluştu.

Şengül Yavuz, kadınlarla bir arada

Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlarla ve kadınlara yönelik çalışmalar yapan kuruluşlarla bir araya geldi. 

Şengül Yavuz, Trabzon Valiliği tarafından düzenlenen organizasyonda, gazi aileleri, yaşlı, engelli, yardıma muhtaç kadınlar ile kadın eğitimi ve engelli alanında çalışan STK temsilcileriyle buluştu. 

Etkinlikte konuşma yapan Şengül Yavuz, kendilerine sunulan en küçük imkanla yepyeni bir dünya kurabilen tüm kadınlara teşekkür etti. Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara yönelik toplumsal duyarlılığın artması temennisinde bulunan Yavuz, "2006 yılından beri Kadın Dostu Kent olan Trabzon’da, Valiliğimiz çatısı altında kamu kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızın desteğiyle kadın ve çocuklarımız başta olmak üzere tüm dezavantajlı gruplara yönelik güçlü faaliyetler ve projeler yürütülmektedir. Biliyoruz ki yapılan bu çalışmalarla güçlü olan kadınlarımız daha da güçlenerek her alanda yollarına devam edecektir. Gönüllülük esasına dayanarak yapmış olduğunuz hizmetlerden ötürü şahsım adına her birinizi birer gönül elçisi olarak görüyor ve teşekkür ediyorum" dedi. 

 






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber