Ersun Yanal Rapor Verdi

Trabzonspor'da Ersun Yanal bazı oyuncularla ilgili yönetime rapor verdi.

Ersun Yanal Rapor Verdi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüoğlu Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bazı oyuncularla ilgili rapor verdiğini söyledi.


Bülbüloğlu, Yusuf Yazıcı ve Okay Yokuşlu'nun sözleşmelerinin yenilenmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Gelecek planlarımızda yeri olacağına inandığımız oyuncularla devam etmek için gerekli tedbirleri alıyoruz. Yusuf Yazıcı ve Okay Yokuşlu Trabzonspor'un gelecek yıllarında olacak olan oyuncular. Devamı gelecektir. Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'da çalışıyor. Bazı oyuncularla ilgili raporları var. Kalmasını istediği isimler var. Bu doğrultuda başkanımız ve yönetim kurulumuz uğraşıyor." dedi.

Esteban'ın düzgün bir kişiliğe sahip olduğunu ve deneyimli kaleci ile devam etmek istediklerini vurgulayan Önder Bülbüloğlu, Kosta Rlka'lı kaleci ile Onur Kıvrak arasındaki forma mücadelesinin de takıma fayda sağladığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler