Atakan Kadıoğlu

Atakan Kadıoğlu

Başkent Trabzon günleri

26-29 Mayıs tarihleri arasında başkentte yapılan “Trabzon Günleri” etkinlikleri oldukça sönük geçti. İlgi ve alakanın geçmiş yıllara nazaran az olduğu etkinliklerin kusursuz olması için büyük çaba sarf eden Trabzon Valiliği, Trabzon Turizm İl Müdürlüğü ve Başkent Dernekler Federasyonu yetkililerini tebrik ediyorum. Etkinliklerin yapılacağı alan ve organizasyonun disiplini gayet profesyonelce idi. Fakat tanıtım ve duyuru konusunda yeterince kitlelere ulaşılamadı. Katılımcıların az oluşunu buna bağlayabiliriz!

***

Trabzon ilçe belediyelerinin kültür, sanat ve yöresel ürünlerini tanıttığı stantlarda Belediye Başkanları vatandaşlarla tek tek ilgilendiler. Yörelerine ait ürünlerden misafirlerine ikramda bulundular. Samimi ve hoş sohbetler gerçekleştirerek, hasret giderdiler. Bir nevi sıla hasreti dindirildi…

***

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dışında diğer 3 Trabzonlu bakanın etkinliklere katılmaması organizasyonun sahipsiz kaldığı yorumlarına yol açsa da, Trabzon’un bütün milletvekillerinin hepsi etkinliklerde yerini aldı. Farklı partiden milletvekilleri ve Belediye başkanlarının bir araya gelerek sohbet etmeleri, kısa süreliğine de olsa siyasi kutuplaşmanın ortadan kalmasına vesile oldu.

***

Netice itibariyle organizasyon iyi, katılım az oldu diyebiliriz. Bundan sonra geleneksel olarak devam edecek olan bu etkinliklerin daha gelişmiş ve kalabalık bir şekilde sürmesi en büyük arzumuz. Başkent Trabzon Günlerin etkinliğinde görev yapan gazeteci meslektaşlarım kavurucu güneş altında hepsi büyük bir efor saffetti. Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımız da basın mensuplarının rahat bir ortamda çalışması için ellerinden gelen gayreti ortaya koydular. Hepsini tebrik ediyorum.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR