Bakan Soylu Revi’ye arka çıktı, Pekşen’e seslendi: El insaf!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çarşıbaşı kongresinde Pekşen'e seslendi.

Bakan Soylu Revi’ye arka çıktı, Pekşen’e seslendi: El insaf!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu hakkında suç duyurusunda bulunan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'e Çarşıbaşı kongresinde seslendi.



CHP'li Pekşen, Bakan Eroğlu hakkında Çamburnu yangını nedeniyle suç duyurusunda bulunmuş, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi buna karşılık açıklama yapmıştı. Muhalefet cephesinden de CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör devreye girerek Revi'ye yanıt vermiş ve devamında CHP'li Pekşen, Revi'ye karşılık vermişti. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Çarşıbaşı ilçe kongresinde yaşanan bu olaylara değinerek, Haluk Pekşen'e "Hakarete girersek burada zararlı çıkan biz olmayız" diye konuştu. 

HAKARETLİ ŞEYLERE BAŞLANIRSA ZARARLI ÇIKMAYIZ

Kongrede konuşma yapan Bakan Soylu, Pekşen'e şu sözlerle seslendi: 

"Geçen Orman ve Su İşleri Bakanımız geldi. Kadıralak ve Hıdırnebi yaylaları tabiat parkı haline getirildi. Arkasından ‘Buraya farklı şeyler yapacaklar’ dediler. Anlamıyor musunuz, ismi tabiat parkı. Üzülüyorum sadece. İl başkanımız bir açıklama yaptı. 'Bu meseleyi yanlış anlıyorsunuz. yakıştıramıyoruz' dedi. Buralı bir milletevkili İl başkanımıza hakaret etti. Ağır ol. Tekrar söylüyorum, ağır ol. Meseleleri doğru anla. Trabzon’un turizm ve tabiatının korunması için tabiat parkı ilan edildi. Ne yapılsın yani. Gitsin oraya birileri istedikleri gibi bir şey yapma fırsatı mı yakalasın? Nasıl bir muhalefet anlayışı ile karşı karşıya olduğumuz açıktır. El insaf. İnsan bir söz söylerken ölçülü söyler. Olmayan bir şey üzerinden insanlara hakaret etmeyin. Böyle bir dönem başlarsa, biz zararlı çıkmayız. Bu tip siyaset yapmayı da kendimize yakıştırmayız. Ama söylenecek sözün de altında kalmayız."


Bakan Soylu Revi’de arka çıktı, Pekşen’e seslendi: El insaf!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber