Beşiktaş Trabzonspor'a karşı sahaya böyle çıkacak

Trabzonspor'un rakibinde muhtemel 11 netleşti

Beşiktaş Trabzonspor'a karşı sahaya böyle çıkacak
Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. 

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki mücadele, yarın saat 19.30'da Vodafone Park'ta oynanacak. Karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

RAKİPTE SON DURUM

Üç futbolcu cezalı

Beşiktaş'ta Fenerbahçe karşısında kırmızı kart gören Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup, cezaları nedeniyle Trabzonspor mücadelesinde görev alamayacak.

Derbi maçta Quaresma, ilk yarıda kırmızı kartla takımını yalnız bırakırken, Hutchinson da ikinci yarıda aynı şekilde cezalandırılarak oyun dışı kalmıştı. Kaptan Oğuzhan Özyakup ise maçın bitmesinin ardından hakeme yönelik sözleri nedeniyle kırmızı kart görmüştü.

- Şenol Güneş tribünde olacak

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş de yarınki mücadelede takımın başında bulunamayacak.

Fenerbahçe derbisinin ikinci yarısında bir faul pozisyonunda hakem Ali Palabıyık'a sert tepki gösteren ve yedek kulübesinden gönderilen Güneş, Trabzonspor karşılaşmasında takımını tribünden takip edecek.

Şenol Güneş'in yokluğunda takımın başında antrenör Şeref Çiçek yer alacak.

- Kadroda zorunlu değişiklik

Beşiktaş, kırmızı kart cezaları ve Adriano Correia ile Gökhan Gönül'ün durumlarının belirsizliği nedeniyle yarın zorunlu değişikliğe gidecek.

Huthcinson'ın yokluğunda   Gary Medel'in Trabzonspor mücadelesinde savunmanın önünde oynayacağı bildirildi. Beşiktaş'ta bir başka cezalı Oğuzhan Özyakup'un yerine ise Tolgay Arslan, orta sahada görev alacak. Jeremain Lens de Quaresma'nın cezalı olduğu Trabzonspor maçında orta sahanın sağında şans bulacak.

Siyah-beyazlı takımda Adriano ve Gökhan Gönül'ün hazır olmaması halinde sağ bekte Necip Uysal oynayacak.

Beşiktaş'ın yarınki karşılaşmaya Fabricio, Necip Uysal (Gökhan Gönül), Pepe, Tosic, Caner Erkin, Medel, Tolgay Arslan, Lens, Talisca, Babel ve Cenk Tosun muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor