AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı! Selahaddin Çebi resmen başkan

AK Parti Ortahisar İlçe kongresi yapıldı.

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı! Selahaddin Çebi resmen başkan

Trabzon'da AK Parti Ortahisar İlçe Kongresi yapıldı.

Beşirli Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen kongrede AK Parti Genel Merkezinin Ortahisar İlçe Başkanlığı için görevlendirdiği isim Selahaddin Çebi tek aday olarak seçime girdi. 

426 delegenin oy kullandığı seçimde Selahaddin Çebi, AK parti Ortahisar İlçe Başkanı Olarak seçildi.

Kongreye AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, önceki dönem Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Milletvekili adayı Vehbi Koç, delegeler ve teşkilat mensupları katıldı.

İŞTE AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE YÖNETİMİ LİSTESİ;

Yönetim Kurulu asil üyeleri: Abdülkadir Soytemiz, Abdullah Mazlum, Abdurrahman Seymen, Ahmet Yasin Sözen, Ayfer Cihan, Cihan Kayar, Dursun Ali Özderya, Elif Çelik, Enis Ramazanoğlu, Erdan Sert, Eslem çavdar, Eyüp Aydın, Fatma Küçük, Hüseyin Cahit Afacan, Hüseyin Erdoğan, İlhan Bayrak, İskender Kara, Metin Aydın, Mukaddes Ataman, Murat Ada, Mustafa Kurt, Niyazi Hoca, Osman İsaoğlu, Osman Oğuzhan Ayaz, Ömer Altıntaş, Selami Durmuş, Gülsüm Aslan, Soner Değirmenci, Veli Eroğlu,

Yönetim Kurulu yedek üyeleri: İlayda Çakır, İsmail Aksu, Aleyna Birinci, Ersin Öztürk, Ahmet Köroğlu, Yasemin Bayram, Ahmet Bekar, Yusuf Kuturoğlu, Cengiz Akkaya, Sedat Kibar, Turan Arslan, Hilal Balcı, Sinan Alkan, Sefa Baysal, Ferdi Uzun.

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

“AK PARTİ BU MİLLETİN MAYASINDA VARDIR”

AK Parti Ortahisar İlçe Kongresinde konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu şunları söyledi;

“Hep birlikte Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde büyük bir medeniyetin inşası için mücadele ediyoruz. AK Parti bu milletin mayasında vardır. Bu ülkenin dünüdür bugünüdür yarınında olacaktır. Kutlu bir siyasi harekettir, Anadolu’nun gür sesidir, mazlumların koruyucusudur. Dünya mazlumlarının gözü kulağı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiyesi’ndedir.

Bu kongre gözbebeğimiz Ortahisar için millete hizmet için bir bayrak yarışıdır. Göreve devralan aynı hassasiyetle devam edecektir. 2023 hedefinde hep beraber çalışacağız. AK Parti olarak vatan hainleri hariç herkese kapımız açık olacak. Üye seferberliğimiz devam edecek. Gençlik kollarımıza bu konuda çok iş düşecek. Bu görevi yerine getireceklerine inancım tamdır. Kadın kollarımız davamızın lokomotifi olmuştur. 2023 seçimleri için bugünden itibaren daha çok çalışmalıyız. Çıtayı daha yukarılara taşımak için çalışacağız. Var gücümüzle çalışarak oy oranlarını artıracağız. İnandığımız yolda eğilmeden bükülmeden yola devam edeceğiz. Bu duygularla eski başkanımız Temel Altunbaş’a teşekkür ediyor, yeni başkanımız Selahaddin Çebi’ye başarılar diliyorum.”

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

“EN GÜÇLÜ OLDUĞUMUZDA HER ZAMAN BİRİLERİ DÜĞMEYE BASTI”

AK Parti Ortahisar İlçe Kongresinde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta şunları söyledi;

“Mesele Ortahisar kongresi değil, mesele memleket meselesi, vatan meselesi, tam bağımsız Türkiye meselesi, mesele Dimdik ayakta duran Recep Tayyip Erdoğan meselesi.  Belediye başkanlığı yapan Recep Tayyip Erdoğan bir şiir yüzünden 10 ay hapis cezası yattı. 14 Ağustos 2001’de parti kurdu 2002’de tek başına iktidar oldu. Vekil olamadı, anayasada ilgili madde değişti tekrar seçim oldu ve Siirt’ten vekil oldu. Anayasa Mahkemesi, danıştayı, sayıştayı Anıtkabir’e yürüdüler. Yıllardan beri kale gibi gördükleri cumhurbaşkanlığına AK Parti seçme kalktığı zaman cumhuriyet mitingleri başlattılar. CHP genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Cumhurbaşkanlığını ağzına alma” dedi. Durmadı Recep Tayyip Erdoğan, yolunda yürümeye devam etti. Kumpaslara karşı durdu. Gezi olayları oldu. Neydi amaçları, milletin iradesine darbe vurmak. 17-25 Aralık’ta aynı yetmedi 15 Temmuz’u yaptılar. Recep Tayyip Erdoğan hiçbirine prim vermedi. En güçlü olduğumuzda her zaman birileri düğmeye bastı. Bunların yanında kim oldu hep CHP oldu. CHP insan hak ve özgürlüklerini ağzına alamaz. CHP Türkiye’de terörden bahsedemez. Niye çünkü kol kola girmişler. Boğaziçi’nde teröristlerle kol kola askere polise taş attılar.  Bu ülkenin evlatları polisine askerine taş atar mı? Vatanını milletini seven herkes baş tacımızdır. Bu ülkeyi parçalamak isteyenlerin her zaman karşısında olacağız.

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

Boğaziçi’ndeki öğrencileri Amerika bizden çok mu seviyor? İstanbul’da bu olaylar oldu Ankara’da birileri sokağa inip tencere tava çaldı.

Oyunların farkında olmamız, liderimizin ölümüne arkasında olmalıyız. Recep Tayyip Erdoğan milletine güveniyor. 26 milyon oyunu bırakacağız, 3-5 tane çapulcunun, satılmış köpeğin söylediklerini mi yapacağız. O işler geçti. Şimdi sadece Allah’ın huzurunda eğilen bir liderimiz var. Allah uzun ömürler versin.

Trabzon Baro başkanı gezi olaylarında olduğu gibi provakasyonlar yapılıyor Kabe resmi yerlere seçildiğinde neredeydi?  Vatan millet bayrak bizim namusumuzdur. Biz, AK Parti için de bayrağımız için de Erdoğan içinde canımızı veririz.

Muhalefet olmak güzel bir şey, her şeyi eleştirebilirsiniz. Hüseyin Örs Bey arkadaşımızdır. Ordu’da şuan altın madenleriyle HES’le ilgili gösteriler yapıyor. Milliyetçi tabandan geliyorsun İstanbul’da olanlara neden tepki vermiyorsun. Ortağınıza karşı sesin neden çıkmıyor. Ordu’da ne yapıyorsun, Boğaziçi’ne altyapı mı hazırlıyorsun çevresel konularla.  Her şeye karşı, enerjiyi nerden üreteceğiz, akademisyen ya çözüm önersin.

Yüreğiniz yetiyorsa 2023’te çıkarsınız sandığa. AK Parti milletin verdiği yetkiyi kimseyle paylaşmaz. Adam gibi bir liderimiz var Recep Tayyip Erdoğan. Allah başımızdan eksik etmesin.

Temel başkanımıza teşekkür ediyorum, yeni başkan Selahattin Çebi’ye başarılar diliyorum.”

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

“BİZİ NE BOĞAZİÇİ’NDEKİ 3-5 ÇAPULCU, NE GEZİ OLAYLARINDAKİ GİBİ BUNLARDAN MEDET UMAN 3-5 TANE BEYİNSİZ SİYASETÇİ ENGELLEYEMEYECEK”

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı kongresinde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar şunları söyledi;

“İnandığımız yolda 20 yıldır yürüyoruz. Hep birlikte Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Biz dünyanın en güçlü devletlerinden biriyiz. Bizi ne Boğaziçi’ndeki 3-5 çapulcu, ne gezi olaylarındaki gibi bunlardan medet uman 3-5 tane beyinsiz siyasetçi engelleyemeyecek. Teşkilatlarımızı güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Allah, Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. Biz ona ve onun çalışma arkadaşlarına teşkilatlarına daha çok sahip çıkacağız. Selahaddin başkanımızın başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Herkesi kucaklayacağına inanıyorum. Biz size emanetiz. AK Parti’ye Türkiye’nin ihtiyacı var. Suriye’nin de Azerbaycan’ın da tüm İslam coğrafyasının ihtiyacı var. Bir oy kaybetmemeye gayret edelim. Teşkilatçılığın çok önemli olduğunu bilelim. Yeni il başkanımıza da güveniyoruz. Sizlere dua ediyor, kongremizin hayırlı olmasını diliyorum.

“MEŞRU HÜKÜMETİMİZİ DEVİRMEYE AND İÇMİŞ ŞER ODAKLARINA KARŞI MÜCADELE EDİYORUZ”

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı kongresinde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu şunları söyledi;

“Türkiye’nin büyümesi güçlenmesi için liderimiz Erdoğan önceliğinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Teşkilatlarımızın destekleriyle, durmak yok yola devam diyerek inandığımız yolda gitmeye devam ediyoruz. Boğaziçi eylemleri gibi terörize edilmiş sokak Vandallarıyla meşru hükümetimizi devirmeye and içmiş şer odaklarına karşı mücadele ediyoruz.  Ülkemizde, ilimizde ilçemizde Recep Tayyip Erdoğan gibi hizmet etmeye devam edeceğiz. Dava hakkı hakim kılmak batıla dur diyebilmektir. Çelik gibi bir imanla mücadele edebilmektir. Dünden bugüne rüştünü ispatlamış Selahaddin Başkanımıza başarılar diliyorum. Partimizi başarıdan başarıya götüreceğinden eminim.”

“TOPLUMSAL DİNAMİKLERLE OYNANMAYA ÇALIŞILDIĞI ORTADADIR”

Ortahisar İlçe Başkanlığı kongresinde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora şunları söyledi;

“Kongrenin şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Kongreler bizim en büyük heyecanımızdır. Bizim karar mekanizmalarımızdır. AK Parti kurulduğundan beri kongrelerini birlik beraberlik içinde gerçekleştirmiştir. AK Parti’nin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere, kutlu yürüyüşü bozmak isteyenlere hiçbir zaman prim vermemişizdir. 

Boğaziçi olaylarına baktığımızda da her şey apaçık ortadadır. Türkiye birçok badirelerle karşı karşıya kalmış ve milletimizle birlikte, liderimizin engin ferasetiyle birlikte aşmıştır. Boğaziçi’nde öğrenci sayısı 15 bin 918 olaylara karışan 511 kişi burada Boğaziç’nden öğrenci sayısı 55. Gözaltına alınanlara bakıldığında terör örgütleriyle bağlantılı kişi sayısı 456. Burada toplumsal dinamiklerle oynanmaya çalışıldığı ortadadır. Bunlara ne yazık ki Trabzon Barosu da İstanbul’daki olayları baz alarak sanki diğer olayları görmezden gelip bu olayda hukuk aklına gelmiş gibi hükümete karşı açıklamalarda bulundu. Trabzon Barosu Kabe’ye hakaret edilirken neredeydi? Nerede iktidar karşıtı bir eylem var orada pozisyon alıyorlar. Amaçları hep aynı. Trabzon Barosu başkanı daha önce Demokratik Sol Parti’de il başkanıydı. DSP milletvekili adayı olanlar rektör seçildiğinde sorun yok ama bir başkası seçildiğinde sorun var. Burada amaç birlikteliğimize karşı olanlarla birlik olmaktır.

“TRABZON’DAKİ DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM DAHA NET ŞEKİLDE GÖRÜLECEK”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu kongrede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

“En büyük ilçemiz Ortahisar’ın kongresini yapmanın heyecanını yaşıyoruz.  Hizmet siyaseti yapan AK Parti bir çok alanda yatırımlar gerçekleştirdi. Trabzon da yatırım payından kendine düşeni aldı ve almaya devam ediyor. Şehir hastanesi, Kanuni bulvarı sadece birkaç örnektir. Biz de Büyükşehir Belediye başkanı olarak bu partiye ve millete hizmet için çalışıyoruz. 2 yıldan daha az bir süre olmasına rağmen birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Önceki dönemden aldığımız projeleri hızla tamamladık. Trabzon tarihinin en büyük altyapı yatırımını yapıyoruz. Kimileri yapmayın dedi ama inanıyoruz ki sağlam bir altyapı olmadan üzerine inşa yapamayız. Toplam maliyeti yarım milyar lirayı buluyor. Bunun yanında kanalizasyon alt yapısı, yağmur suyu altyapısı, telekomünikasyon altyapısı yapıyoruz.  Sokak sağlıklaştırmaları yaptık. Şimdi sıra Uzun Sokak’ta, Kunduracılar’da, Maraş’ta, Gazipaşa'da, Cumhuriyet’te, Beşirli Sahil Yolu’nda, Kalkınma’da, Farabi yolundadır. Buralarda gerek taban döşemeleri, gerek cephe giydirmelerinde çok büyük güzellikleri şehrimize kazandıracağız.  Ganita – Faroz arasında sahil düzenlemesi için çalışmalara başlıyoruz. Şuanda devam eden işlerimiz, Meydan 3. Etap otopark, ulaşım mastır planı, kadınlar hali, yeni itfaiye binası, yeni gasilhane, Ortahisar dolmuş dönüşümü, bilim merkez, kuyumcu kent,  Avrasya pazarı, kadın yaşam merkezi, spor performans ölçüm merkezi, Yalıncak plajı şuanlık sayabileceklerim. Ortahisar Belediyesi ile uyumlu şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Boztepe’de ortak bir hizmet projesi yürüteceğiz. Boztepe’nin çok daha güzel hale gelmesini sağlayacağız. Başladığımız yatırımlar tamamlandığında Trabzon’daki değişim ve dönüşüm daha net şekilde görülecek.

“BUGÜN DE BOĞAZİÇİ OLAYLARI AYNIDIR, HEDEF TÜRKİYE’DİR”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç kongrede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

“Bir siyasi partiden öte kendisini milletine adamış bir liderin yolundan yürüyen bu kadrolarla çok işler yaptık. Bizim partimiz sıradan bir parti değildir. Kendisini milletine hizmete adamış kutlu bir insanın Allah’ın bu alemin, İslam aleminin başına nasip ettiği kutlu bir insanın önümüzde yürüğü davanın adıdır AK Parti.

Pandemiye rağmen güzel bir kongre geçiriyoruz. İlginin odağı yine AK Parti. Bugüne kadar Ortahisar’ın kuruluşundan itibaren görev yaptığım belediyenin teşkilatın başkanı Temel beye teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizden beri tevazuuyla gayretle Cumhurbaşkanımızın gösterdiği yolda emin adımlarla yürüyoruz. Bütün ihtiyaçlı ailelerin yanındayız. Söylediğimiz gibi projeleri tamamlıyoruz. Tünel Akvaryumu bu sene tamamlıyoruz. Su parkını büyükşehir belediyemizle 26 Ocak’ta ihalesi yapıldı yakında hayata geçecek. Bu hafta yine Boztepe seyir terasını mecliste onaylayarak hizmete geçireceğiz.

7 Şubat’ta bu kutlu yürüyüşü engellemek istediler. Gezi olayları yaptılar, 17-25 Aralık yaptılar, darbe girişimi yaptılar, karşılarında dimdik durduk. Bugün de Boğaziçi olayları aynıdır, hedef Türkiye’dir hedef Erdoğan’dır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada dimdik karşılarında durmaya devam edeceğiz.”

"AYNI AŞK İLE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

AK Parti İlçe Başkanı Selahaddin Çebi kongrede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

Siyasette mangal gibi yürek lazım. İşte o yürek Sayın Cumhurbaşkanımız da fazlasıyla var. Eğer 9 yıl önce 7 Şubat’ta MİT krizinde “Evet teslim ol” deseydi bu salonda hiçbirimiz yoktuk. İşte bu kongre o mangal gibi yürekli Cumhurbaşkanımızın ve onun kadrolarının kongresidir. Gönüllerin şifa kaynağı, hizmet için yollara düşenlerin kongresidir. Mazlumlara güneş olanların kongresidir. Gazi milletin gazi lideriyle tarihi yeniden yazan kadroların kongresidir. 19 yıldır şer güçlere karşı dik duranların kongresidir. 2002 yılında AK Parti Kurucu Gençlik kolları başkanı olarak adım attığım bu yolda, AK Parti il başkan yardımcılığı il yönetim kurulu üyeliği, il genel meclis üyeliği Ortahisar başkan vekilliği ve başkan yardımcılığı görevinde bulunarak hizmet ettim. Bugün Cumhurbaşkanımızın isteğiyle AK Parti Ortahisar İçe Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Bir kez daha Cumhurbaşkanımıza kadrolarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Ortahisar için güzel hizmetlerde bulunduk, şimdi de bu kadim şehirde siyasi iradenin başkanı olarak aynı hedefte, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç ile aynı aşk ile hizmete devam edeceğiz. Bu heyecana ve vizyona sahip çıkmak en temel görevimizdir. Cumhurbaşkanımız önderliğinde AK Parti’nin açtığı yolda Ortahisar’da gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar gerçekleştiren Temel Altunbaş’a ve il Başkanlığı yapan Haydar Revi’ye teşekkür ediyorum.

Çok iyi biliyoruz ki bugünlerde Cumhurbaşkanı’mza şer güçler tarafından saldırılar gerçekleştiriliyor. Bu 19 yıldır çeşitli zamanlarda cereyan ediyor. Artık biliyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte asıl hedef, Afrin’deki ordumuz, Libya’daki varlığımız, Akdeniz’deki enerjimiz, gökyüzündeki gücümüz, Afrika’daki yetimlerdir, Ortadoğu’daki haritalardır. Dünyadaki mazlum milletlerdi. Biz bütün bu planları kumpasları tek tek püskürttüğümüz gibi undan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz.  Karşımızda duramayacaklar bizi durduramayacaklar. Buradan Fatih’in fethettiği şehirden sesleniyorum, atını denize süren Sultan Fatih’in ruhuyla, 276 kilogramlık top mermisini Allah-u Ekber diyerek kaldıran Seyit Onbaşı’nın inancıyla iman etmiş bir milletin evlatları olarak dünyaya adalaet, aleme nizamdan başka davamız yoktur. Tek vatan tek millet tek bayrak te devlet ilkesinden asla taviz vermeden büyük zaferler yolundayız.

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

AK Parti Ortahisar'da kongre heyecanı - Canlı Yayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber