Sezgin Mumcu Haber61'e konuştu! "Cumhurbaşkanının verdiği işarete herkes itaat etmeli"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Sezgin Mumcu Haber61'e konuştu! "Cumhurbaşkanının verdiği işarete herkes itaat etmeli"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar ilçe kongresinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Mumcu, “Cumhurbaşkanının verdiği işarete herkes itaat etmeli” dedi.

Mumcu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“İl başkanlığını devraldıktan sonra yoğun bir tempomuz var. Ortahisar kongresi için de yoğun çalıştık. 12’sinde gençlik kongresi var 16’sında cumhurbaşkanımızın katılımıyla il kongremiz var. Bu süre zarfında yönetim kurulu çalışmalarımız var. Bir havuz liste oluşturduk, onun üzerinde çalışıyoruz. Listeyi şekillendireceğiz. Biraz yoruluyoruz ama bu tempoya alışkınız. 

Biz mesleki anlamda da sürekli isteklerle bazı arzularla haşır neşir olduğumuz için, vatandaşın ne istediğini, gerçekten yaklaşımını biliyoruz. Siyasette bundan çok farklı değil. Biz hastalarımıza nasıl yardımcı oluyorsak, şimdi de sorunu olan insanlara yardım edeceğiz. Milletimizin dertlerini çözmek bizim gayemizdir.  

Engeli olmayan herkes aday olabilir. Sayın Cumhurbaşkanımızın huzurunda görev bize tebliğ edildi. Bu bir işarettir aslında. Bu işarete cumhurbaşkanımıza gönül bağı olan herkesin saygı duyması, itaat etmesi gerekir diye düşünüyorum.  Buna herkesin saygılı olması gerekir diye düşünüyorum, tabi isteyen aday olabilir ama buna delegeler gerekli cevabı verecektir.

AK Parti, Türkiye’ye damga vurmuş bir partidir. Zaten AK Parti’nin yaptığı hizmetler bellidir, ülkemize çağ atlatmıştır. Biz yaptıklarımızı anlatabilsek bu insanlar için yeterlidir. Ama bazı algılar üretilmeye çalışılıyor bunlara karşı mücadele edeceğiz. Türkiye’nin geleceği için hep beraber çalışarak sonuna kadar ilerleyeceğiz.”

Sezgin Mumcu Haber61'e konuştu!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset