Selahaddin Çebi Haber61'e konuştu: "Bu sadece bir siyasi partinin kongresi değil"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkan adayı Selahaddin Çebi Haber61'e konuştu.

Selahaddin Çebi Haber61'e konuştu: "Bu sadece bir siyasi partinin kongresi değil"

Trabzon'da AK Parti Ortahisar ilçe Başkan Adayı Selahaddin Çebi kongrede Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Çebi şunları söyledi;

"Listemiz hazırlandı basıldı birazdan delegelerin oylarına sunulacak. Ortahisar ilçemizin 3. Olağan kongresi. Şehrimize davamıza hayırlı olsun. Pandemi şartları altında gerçekleştirdiğimiz bir kongre. Bu sadece bir siyasi partinin kongresi değil. Bu mazlumların İslam aleminin bir kongresidir, önemli bir meclisidir. Bu anlamda Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum, destekleyen teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Güzel bir ortamda güzel bir havada kongremizi yapıyoruz. Kongreler siyasi partilerin bayramıdır, enerji depolama mekanizmaların en büyük meclisidir. AK Parti bunun en güzel örneklerini sergilemektedir. Pandemi şartlarında bile çok güzel örnekler gösteriyoruz. 

Listemize büyük bir talep vardı, biz hem gelecek siyasete yön vermek hem de belediyecilik anlamında yeni, teknik isimler, üniversite mezunu, eski yönetimden arkadaşlardan toplamda 200-300 kişi arasından 30 asıl 15 yedek liste oluşturduk.

Listemizde genel merkezimizin koyduğu kriterlerde var. Bayan arkadaşlar genç arkadaşlar da var. Ortahisar ilçe başkanı olarak buradayım artık.

AK Parti kurulundan beri çeşitli kademelerde görev aldım. Son 9 yıl başkanlık yapan Altınbaş kardeşimize teşekkür ederim. Çok güzel çalışmalara imza attı. Bu bir bayrak yarışı. Ben bir görevi bırakıp buraya geldim, benden sonra başkası gelecek. Eşi benzeri olmayan bir siyasi hareketiz. Bizim buradaki amacımız gönül kazanmak, insanların dertleriyle uğraşmak. Ortahisar büyük bir ilçe, il gibi bir ilçe, önemini biliyoruz. Cumhurbaşkanımızın verdiği önemi biliyoruz. Aşkla çalışmayı hedefliyoruz. 2023 seçimleri sıradan seçimler değil. Sadece Türkiye’deki demokratik anlamda değil, şer odaklarının hedef gösterdiği bir seçim dönemine yaklaşıyoruz. Onun mesajını da vereceğiz bugün. Trabzon’a hayırlı olsun."

Selahaddin Çebi Haber61'e konuştu:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler