Açı Ölçüm Ne Demek? Açı Ölçüm TDK Anlamı Ne?

Açı Ölçüm kelimesi ilk kez duyduğunuz ve anlamını bilmediğiniz bir kelime olabilir.. Açı Ölçüm ne demek, Açı Ölçüm TDK anlamı ne? Gibi sorularınızın yanıtı için buradan bilgi edinebilirsiniz.

Açı Ölçüm Ne Demek? Açı Ölçüm TDK Anlamı Ne?

Oldukça geniş bir kelime haznesine sahip olsanız dahi yine de anlamını bilmediğiniz kelimeler olacaktır. Bunlardan biri de Açı Ölçüm kelimesi olabilir. Açı Ölçüm ne demek, Açı Ölçüm TDK anlamı ne? Diye araştırıyorsanız doğru cevap burada…

Türkçe’de henüz duymadığımız anlamını bilmediğimiz ve ne olduğunu öğrenmek istediğimiz kelimeler vardır. Bu kelimeler ilk duyduğumuzda bizi şaşırtabilir ve ne anlama geldiğini öğrenmek isteriz. Bu durumda devreye Türk Dil Kurumu girer. Örneğin  Açı Ölçüm ne anlama gelir sorusuyla ilgili cevabı buradan edinirsiniz. Bizler de burada TDK sözlüğünde yer alan doğru bilgileri paylaşıyoruz.

 Açı Ölçüm ne anlama gelir

AÇI ÖLÇÜM NE DEMEK? AÇI ÖLÇÜM TDK ANLAMI NE?

TDK’ya göre Açı Ölçüm  “Açı ölçmede söz konusu olan yöntem ve teknik. “ anlamına gelmektedir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler