Zıvalıoğlu: "Savaşmayı sürdüreceğiz"

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Antalya kampındaki çalışmaları değerlendirdi.

Zıvalıoğlu: "Savaşmayı sürdüreceğiz"

TFF Üçüncü Lig 2. Grupta mücadele eden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Antalya Belek’te devam eden ikinci etap kamp çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu.


İkinci etap kamp için Antalya Belek’i tercih ettiklerini ifade eden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, kamp şartları ve tesislerin mükemmel olduğunu kaydetti.

Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla ikinci yarıya hazırlandıklarını ifade eden Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu şöyle konuştu:
“Antalya'da devam eden kampımız istediğimiz gibi güzel bir ortamda ve çalışma şartlarında devam ediyor. Sezonun ikinci yarısına sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Oyuncularımın çalışmalarda göstermiş oldukları performans bizi daha fazla memnun ediyor. Ligin ikinci devresine kadar görülen eksiklerimizi giderme adına 12 Ocak’a kadar hazırlıklarımıza Antalya’da devam edeceğiz. Çalışmalarımızın karşılığını ligde almak, kadro kalitemizi sahaya yansıtarak güzel işler yapmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Asıl amacımızın A takımımıza futbolcu kazandırmak olduğu gerçeğini unutmadan ve bu hedeften sapmadan ligde daha üst sıralarda yer alan bir takım olmak için savaşmayı sürdüreceğiz. Çok sayıda genç oyuncu ile çalışıyoruz. Savaş Çakır’ın A takım kampında olması oyuncularımızın istek ve arzularını artırıyor. Elimizdeki mevcut oyuncuların performanslarını yükseltip A takımımıza oyuncu kazandırmaya devam edeceğiz.” 

Şimdiye kadar kampta iki hazırlık maçı oynadıklarını dile getiren Hamdi Zıvalıoğlu, “Bizim için hazırlık maçlarında önemli olan skordan ziyade taktiksel olarak nasıl mücadele ettiğimiz, nasıl bir düzen alabildiğimiz ve verdiğimiz taktiklerin ne kadarının sahaya yansıdığıdır. Bu anlamda ikinci yarı öncesinde gelecek adına olumlu mesajlar aldığımı söyleyebilirim” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor