Yılmaz Vural: kaybetme lüksümüz yok

Giresunspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Giresunspor'un kaybetme lüksü olmayan bir takım olduğunu söyledi.

Yılmaz Vural: kaybetme lüksümüz yok

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ ve teknik direktörü Yılmaz Vural basın toplantısı düzenledi.
 

Teknik direktör Yılmaz Vural toplantıda, Giresunspor'un UEFA lisansı alan az sayıda kulüpten biri olduğuna işaret ederek, çok iyi yönetildiğini kaydetti.

Kulübün bu sezon 41 yıllık Süper Lig hasretini sona erdirmek istediğini dile getiren Vural, takımın da bunu başaracak güçte olduğunu aktardı. 

Tecrübeli teknik adam, şu anki görüntü itibarıyla play-off dışında yer aldıklarını belirterek, "Kalan 13 maçta bu takım 39 puan hedefiyle oynayacaktır çünkü her puan kaybı hedeften uzaklaştırır. Bakıldığında da bu takımın kadrosu itibarıyla 39 puanı alabilecek gücü var." diye konuştu.

Yılmaz Vural, takıma birkaç dokunuş gerektiğine dikkati çekerek, "Yeni oyuncular arasında hazır olmayanlar var, onları da hazırlayacağız. Kaybetme lüksü olan bir takım değiliz. Enteresan bir şey, evimizde daha çok kaybetmişiz. Zaten tepki, başarması mümkün takımın neden başaramaması." değerlendirmesinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor