“Volkan Demirel Trabzonspor camiası ile helalleşiyor”

Trabzonspor eski idari Menajerinden o hareket ile ilgili değerlendirme.

“Volkan Demirel Trabzonspor camiası ile helalleşiyor”

Trabzonspor eski İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Volkan Demirel’in seremonide Trabzonspor forması giyen çocuğa eşofmanını vermesi ve kucağına almasını, Volkan Demirel’in kendi içinde Trabzonspor Camiası ile helalleşmesi olarak yorumladı.


Haber61 TV’de her hafta Pazartesi ve Cuma günleri yayınlanan Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot’un sunumu ve Gazeteci - Yazar İhsan Öksüz’ün yorumcu olarak katıldığı Şehrin Nabzı programına konuk olan, Trabzonspor eski İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması öncesinde, takımların seremoniye çıkması sırasında, kaleci Volkan Demirel’in yanındaki Trabzonspor Formalı çocuğa eşofmanını vermesi ve onu kucağına alması ile ilgili değerlendirme de bulundu.

Çuvalcıoğlu konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Volkan Demirel olayıyla ilgili bir şey söylemek istiyorum. Ben antrenörlük sınavında psikolojiden yüz üzerinden yüz aldım. Psikolojiyi bilirim. Volkan Demirel’in bu hareketinde özür var. Volkan Demirel’in bu hareketinin altında hakkınızı helal edin var. Bana göre. Eğer öyleyse zaten benim için bir anlam taşıyor. Bence bu Trabzonspor camiası ile helalleşmenin başlangıcıdır Volkan’ın iç dünyasında. Çünkü vicdan denen bir olay vardır, aradan yıllar da geçse bazı şeylerde size baskı yapar ve bir yerde patlarsınız. Bu bir patlamanın sonucudur. Spontanedir, bilinçli yapılmış bir şey değildir, o an içinden geldiği için yapmıştır Volkan bunu. Biz bunu olumlu almak zorundayız. İrdelemenin ötesinde takibini yapmak zorundayız. Benim için Aziz Yıldırım’da Trabzonspor camiası ile böyle bir helalleşmenin içerisine girse onu bile affederim, o başka bir şeydir.” İfadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler