Uyuma TFF! Bu zeminde nasıl futbol oynatılıyor?

Stat değil patates tarlası ama...

Uyuma TFF! Bu zeminde nasıl futbol oynatılıyor?

Süper Lig'in marka değerini yükseltmek istediğini her fırsatta belirten Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı, takımların bozuk zeminlerine bir yaptırım uygulamıyor.

STATLARIN ZEMİNLERİ KÖTÜ DURUMDA
Süper Lig'de yer alan kulüplerin birçoğu yeni statyumlarına kavuştu. Ancak yüksek standartlara sahip statların zeminleri oldukça kötü durumda. 4 büyüklerin milyon eurolar vererek transfer ettiği yıldız futbolcular, Anadolu deplasmanlarında pas bile yapılamayacak zeminlerde top oynamaya çalışıyor.

PUAN KAYIPLARI YAŞANIYOR
Bozuk sahalarda istediği oyunu ortaya koyamayan 4 büyükler, deplasmanlarda beklenmedik puan kayıpları yaşıyor. Bunun son örneği de dün akşam Trabzonspor'un deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü maçında yaşandı. Zeminin aşırı kötü olması nedeniyle özellikle teknik kabiliyeti yüksek olan Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Sosa gibi isimler pas atmakta dahi zorlandı.

TARAFTAR TEPKİLİ, TFF YAPTIRIM UYGULAMIYOR
Taraftarlar kötü zeminli stadyumlara sosyal medya üzerinden çok tepki gösteriyor. Ancak bu kadar tepki gösterilmesine rağmen Türkiye Futbol Federasyonu, bu konu üzerinde hiçbir adım atmıyor ve yaptırım uygulamıyor.

çim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor