Ümit Öztürk’ün Trabzonspor karnesi: Mağlup olmadı ama…

Trabzonspor Ümit Öztürk ile mağlup olmadı. İşte Öztürk’ün Trabzonspor karnesi.

Ümit Öztürk’ün Trabzonspor karnesi: Mağlup olmadı ama…

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. Haftasında Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek.


12.03.2018 Pazartesi günü saat 20:00’de Akhisar Stadında oynanacak karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Uygar Bebek, Erkan Akbulut yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Ali Şansalan olacak.
Ümit Öztürk, Trabzonspor’un en son 19.11.2017 tarihinde evinde oynadığı ve 4-3 kazandığı Osmanlıspor maçında görev yaptı.

TRABZONSPOR KARNESİ

Hakem ümit Öztürk bugüne kadar Trabzonspor’un 4 karşılaşmasında görev yaptı. Bordo mavililer bu karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alırken hiç mağlubiyet yaşamadı. Ümit Öztürk Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı 2 karşılaşmada görev yaptı. Trabzonspor bu maçlarda 1 galibiyet 1 beraberlik aldı. Öztürk Trabzonspor maçlarında hiç kırmızı kart çıkarmadı.

PENALTILARI ES GEÇTİ

Ümit Öztürk 19.11.2017 tarihinde Trabzon’da oynanan ve Trabzonspor’un 4-3 kazandığı karşılaşmada bordo mavililer lehine 2 penaltıyı es geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında Burak'ı Vrsajeavic çekerek indirdi ama hakem bunu es geçti. İlk yarının son anlarında Castillo'nun pası ile hareketlenen Pereira ceza alanına girdi ama Anıl yandan gelerek kendisini indirdi. Öztürk penaltıyı vermediği gibi Portekizli sağ beke de sarı kart gösterdi.

Ümit Öztürk’ün Trabzonspor maçları

19.11.2017 Trabzonspor 4-3 Osmanlıspor

29.01.2017 Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor

14.12.2016 Konyaspor 0-0 Trabzonspor

02.04.2016 Gaziantepspor 0-1 Trabzonspor

AKHİSARSPOR KARNESİ

Ümit Öztürk bugüne kadar Akhisarspor’un 8 karşılaşmasını yönetti. Manisa temsilcisi bu maçlarda 3 galibiyet 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Öztürk Akhisarspor’un evinde oynadığı 3 karşılaşmada görev yaptı. Akhisarspor bu maçlarda 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Ümit Öztürk Akhisarspor maçlarında toplamda 3 kırmızı kart çıkarırken bu kartlardan biri Akhisarsporlu futbolculara 2’si rakip takım oyuncularına gösterildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor