TS'nin yeni transferi Trabzon'da

Trabzonspor, Ankaraspor'dan renklerine kattığı Ömer Aysan Trabzon'a geldi.Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Süper Lig'den Bank Asya Ligi'ne düşürülen Ankaraspor'da futbolculara transfer için ek süre verilmişti.Trabzonspor'da transferin son saatlerine

TS'nin yeni transferi Trabzon'da

Trabzonspor, Ankaraspor'dan renklerine kattığı Ömer Aysan Trabzon'a geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Süper Lig'den Bank Asya Ligi'ne düşürülen Ankaraspor'da futbolculara transfer için ek süre verilmişti.Trabzonspor'da transferin son saatlerine kadar Ankaraspor ile Ömer Aysan ve Murat Tosun transferi için pazarlık yaptı.

Bordo mavili yöneticilerle Ankaraspor yöneticileri dün gece geç saatlerde Ömer Aysan transferi için el sıkıştılar. Her iki kulüp yöneticilerinin gece geç saatlere dek sürdürdükleri görüşmeler sonucunda, 27 yaşındaki futbolcu Trabzonspor'a bonservisiyle birlikte 2.5 yıllığına transfer edildi.

Dün gece Ömer Aysan'ın resmi işlemlerini bitiren Trabzonspor, bu futbolcuyu sabah saatlerinde Trabzon'a getirdi.

Ömer Aysan Ankaraspor'un yanı sıra Kocaelispor ile Bursaspor'da forma giymişti.

Önceki haberlerimiz:

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor