Ankara Alanzinho'yu istedi

Ankaraspor Kulübü Genel Müdürü Ender Yurtgüven haber61.net'e yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un kendilerinden futbolcu talebinde bulunduğunu belirterek,  “Trabzonspor Murat Tosun, Ömer Aysan, Umut Sözen istedi ama Trabzonsporla anlaşma sağlayamadık. Biz d

Ankara Alanzinho'yu istedi

Ankaraspor Kulübü Genel Müdürü Ender Yurtgüven haber61.net'e yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un kendilerinden futbolcu talebinde bulunduğunu belirterek,  “Trabzonspor Murat Tosun, Ömer Aysan, Umut Sözen istedi ama Trabzonsporla anlaşma sağlayamadık. Biz de bu futbolcuların karşılığında Trabzonspor'dan Alanzinho'yu istedik ama olmadı. Federasyonun verdiği süre ise bu gece dolacak” dedi. 

TRABZONSPOR İSTESİN CANIMI VERİRİM

Ankaraspor Kulübü Başkanı Ruhi Kurnaz, “ Ben de Trabzonluyum ve Trabzonspor istiyorsa canımı bile veririm” dedi.

Kurnaz, haber61.net'e yaptığı açıklamada federasyon tarafından çok haksız bir şekilde ligden düşürüldüğünü anımsatarak, “Büyük bir haksızlığa uğradık ama hakkımızı sonuna kadar arayacağız” dedi.

Federasyonun Ankarasporlu futbolcuların transfer olabilmesi için verdiği sürenin bu gece dolacağını da kaydeden Kurnaz, “Bir çok kulüp ile de görüşmemiz oldu. Trabzonspor'un da bizden futbolcu talebi oldu. Ben Trabzonluyum, Trabzonlu doğdum ve de Trabzonsporlu öleceğim. Trabzonspor'a canım kurban” diye konuştu.

Haber61.net'in Özel haberidir....

Selahattin Aydınlı / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor