TS 3 futbolcuyu her an bitirebilir

Ankarasporlu futbolculara, 07/10/2009 saat 00:00 ile 22/10/2009 saat 23:59 tarihleri arasında, kulübün yazılı muvafakatini alarak transfer yapabilmeleri için TFF tarafından  verilen ek süre bu gece doluyor. Trabzonspor Yönetim Kurulu bonservis bedeli ödem

TS 3 futbolcuyu her an bitirebilir
Ankarasporlu futbolculara, 07/10/2009 saat 00:00 ile 22/10/2009 saat 23:59 tarihleri arasında, kulübün yazılı muvafakatini alarak transfer yapabilmeleri için TFF tarafından  verilen ek süre bu gece doluyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu bonservis bedeli ödemeden renklerine katmak istediği Murat Tosun, Ömer Aysan Umut Sözen için futbolculardan gelecek haberi bekliyor.

Ankaraspor kulübü Bordo Mavili ekibin istediği 3 futbolcuyu Bonservis Bedeli almadan bırakmak istemezken, Bordo Mavililer 3 futbolcu için Ankaraspor'a bonservis bedeli ödemek istemiyor.

Trabzonspor Yönetim kurulu Ankarasporlu 3 futbolcuyla anlaşmaya varırken ,bonservis sorunlarının kendilerinin çözmesini istedi.Yönetim 3 futbolcu için bonservis bedeli ödemek istemezken futbolcularda bonservislerin alabilmek için Ankaraspor ile görüşmelerini sürdürüyor.

3 futbolcu transfer yapamadan Ankaraspor kulübünde kalmaları hamlinde TFF 'nin kararı gereği sezon sonuna kadar sözleşmelerinden doğan alacakları Ankaraspor kulübü tarafından kendilerine ödenecek. Ankaraspor kulübü de bu alacakları ödememek için futbolcuları ilk etapta kiralık ya da bonservisleriyle birlikte elden çıkarmaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor